tiistai 23. helmikuuta 2010

ASADSDFDFFASFFAFF

Vuoden isoin festari-ASADSDFDFFASFFAFF on tässä. Tätä paremmaksi ei voi Roskilde enää pistää. Mun mielestä. Edes Radiohead ei olisi lämmittänyt mieltäni enempää. Self-confirmed elikkäs itse varmistettu MySpacessa: Moderat soittaa Roskilde Festivaleilla 2010. Aluksi Modeselektor + Apparat Roskildessa, ja parin viikon päästä Modeselektor + Bonaparte Melt!issä. Huikeaa.

Suru ja murhe poistukoon siis heinäkuussa Tanskassa. Viime vuonnahan tosiaan lähdin abouttiarallaa juurikin vain Moderatin perässä Melt! Festivalille Saksaan. Venasin perjantaiyönä keskellä päälavan eturivissä noin tuntia ennen keikkaa. Kalusteet ja miehet ilmestyivät lavalle, mutta pöytiä vain siirrettiin syvemmälle lavalle ja lopulta kokonaan pois. Moderat ei koskaan soittanut, sillä aloittamishetkillä alkoi myös supermyrsky ja vettä satoi lavalle kaatamalla. Soittokamat kastuivat niin pahasti ettei esiintymisestä olisi tullut enää mitään. Myös kaikki muut loppuyön keikat peruuntuivat megamyrskyn vuoksi. Paras festari siitä silti tuli, mutta perjantain lempparien peruutukset jäivät kaivertamaan.

Waiting for Moderat. They never played.
Waiting for Moderat. They never played.

Vaan nyt taas elämä hymyilee ja jessssssssss tänä vuonna näen yhden parhaista musajutuista livenä. Primaveraan menossa oleville tiedoksi, että samaisen MySpacen mukaan Moderat nähdään myös siellä.3 kommenttia:

  1. haluisitko kertoo jotai käytännön vinkkeijä roskildeen + kannattaakos lähteä tanskanmaalle festareille? kyselen koska oon vielä vähän epäröivä sen suhteen että kehtaisikos sitä lähteä semi-tuttujen kanssa roskildeen ekaa kertaa.

    VastaaPoista
  2. Hei toihan oli hyvä ehdotus. Voisin samalla tehdä muistakin ulkomaan festareista jotkut infopaketit. Vaikka Roskilde onkin hyvin järjestetty festari, on kuitenkin asioita, jotka on itse oppinut kantapään kautta joka vuosi eli jepjep, tulossa!

    VastaaPoista