torstai 7. lokakuuta 2010

All Ears II

Otsikko ei viittaa uudistettuun ulkoasuun, vaikka sellainen tänne eilisen aikana ilmestyikin. Uusi look ei ole vielä ihan valmis, mutta on jo nyt parempi kuin edellinen. Hyh, hyvä että entinen rumilus on viimein poissa, koska se söi ihan huomattavasti mielenkiintoani kirjoitella tänne.

Järjestysluku kaksi viittaa siis uuteen Spotify-soittolistaan, joka on järjestyksessään vasta toinen tässä blogissa. Koska kesän kuunnelluimmista biiseistä ei ole ollut juttua ollenkaan, tuuppasin kaikki samaan soittolistaan. Mitään selkeää punaista lankaa soittolistassa ei ole, mutta jokainen kappaleista viittaa mukaviin kesämuistoihin. Osa soi keikoilla Serbiassa ja muualla, osan tahtiin kaahattiin Saksassa autobahnilla sekä osa toimi soundtrackina pakettiautossa kotikaupungin vaihtuessa. Niin, ja kaikki ovat helkkarin hyviä biisejä. Oikeesti. Pistin kaikille sydämet perään ettei jää epäselväksi.

I fell in love
Tässä ny on yhteiskuvilla väritelty postauksia viime aikoina, niin jatketaan samalla linjalla... Justicen Genesis on yksi parhaista tavoista aloittaa soitto. Sen todisti mm. Busy P kesällä Exit Festivalilla.

spotify:user:foonk:playlist:2XVtdcueRT4E7rwLhT6ksL
1. Justice - Genesis 
2. Jamaica - Cross the Fader 
3. Kasabian - Shoot the Runner 
4. Japandroids - Darkness on the Edge of Gastown 
5. Kashmir - Pursuit of Misery 
6. Dr. Alban - It's My Life 
7. Robin S. - Show Me Love 
8. The Rah Band - Messages From the Stars 
9. Magnetic Man - I Need Air 
10. Florrie - Call 911 (Fred Falke Remix) 
11. Douster - King of Africa 
12. The Chemical Brothers - Another World 
13. Sophie Ellis-Bextor - Murder on the Dancefloor 
14. Oliver Koletzki - Hypnotized (feat. Fran) 
15. Cee-Lo Green - Fuck You 
16. Mark Ronson & The Business Intl - The Bike Song 
17. Prince - 1999 
18. Kings of Convenience - I'd Rather Dance With You 
19. Darwin Deez - Up in the Clouds 
20. Fredi - Muukalainen  

Day 07 - A song that reminds you of a certain event

Muuan mies – Tyhjyydestä tullaan: Tämän päiväinen biisikin muistuttaa kesän tapahtumista - tosin viime vuoden kesän. Muuan miehen koko levy on ehkä täydellisin mökkilevy, ja niinpä eräs täydellisen aurinkoinen lauantai-iltapäivä täydellisellä mökillä on jäänyt mieleen täydellisenä hetkenä, Muuan miehen ansiosta. Ullakolta pengotut vanhat olkihatut, forssalaisilta kirppiksiltä ostetut sanoinkuvailemattomat vaatteet, 80-luvun loppupuolen SinäMinät, kivoimmat kaverit ja Muuan Mies muodostavat täydellisen mökkiyhdistelmän. Perjantaina onkin suuntana tuo samainen mökki. Onkohan ulkona jo liian kylmää ja pimeää Muuan miehelle?

Muuan Mies on ilmeisesti sen verran uugee, etten voi lätkäistä tähän perään YouTube-videota, vaan joudut klikkaamaan itsesi tänne kuullaksesi kappaleen.

6 kommenttia:

 1. Siisti toi uus logo :) Soittolistaki näyttää namilta.Pistänki heti soimaan!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Se synty vanhasta rikkinäisestä mikrofonista ja kuumaliimasta :--D Toivottavasti löydät soittolistasta jotain uutta kivaa.

  VastaaPoista
 3. Justice on mahtava! Voin vain kuvitella miltä yhtyeen kappaleet kuulostavat livenä, kun energiaa tuntuu biiseissä riittävän valtavasti!

  Mukavan selkeä tämä uusi ulkoasu!

  VastaaPoista
 4. Justice on kyl omaa luokkaansa, myös livenä. Parin vuoden takainen esiintyminen Provinssissa on kyl parasta, mitä Seinäjoella on nähty. Jos tulee uusi mahdollisuus nähdä ne täällä Pohjolassa niin mee ihmeessä katsomaan. Tuolloin kun jäbät tapasin, sanoivat että tulevat neljän vuoden päästä takaisin Suomeen eli vielä pitäs odotella melkein pari vuotta.... :--D

  VastaaPoista
 5. ROKROK! Loistava lista! Paljon uutta kuunneltavaa ja tohtori Alban saa aina niskakarvat pystyyn!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Seuraava lista onkin jo matkalla...

  VastaaPoista