tiistai 12. kesäkuuta 2012

Voita Sony Walkman Entertainment Player

Vaikka kesä onkin jo festareiden osalta startattu, monet isot musiikkitapahtumat ovat vasta edessä. Tänäkin kesänä isot ja pienet festivaalit tuovat Suomeen monta odottamisen arvoista esiintyjää, ja meitä kiinnostaakin tietää, minkä bändin näkemistä tai biisin kuulemista Te odotatte eniten ja miksi! Meillä molemmilla menee heinäkuu lähes kokonaan ulkomailla kierrellessä, ja siinä ohessa käydään tietty myös festareilla. Kokosimme yhdessä kesäsoundtrackin Spotify-soittolistaksi, joka sisältää odottamiemme festarikiinnityksen lisäksi joitain muita fiilisteltäviä kappaleita genrerajoista välittämättä. Soittolistan voi tsekata täältä.

Kesäodotusten kertojien kesken arvotaan Sonyn uusi Android-pohjainen Walkman Entertainment Player (malli NWZ-Z1050), joka on varustettu erinomaisella äänentoistolla, langattomalla yhteydellä, 16 Gt:n muistilla, wi-fi-yhteydellä, HDMI-liitännällä, radiolla, Bluetoothilla ja 4,3 tuuman kosketusnäytöllä. SEN Music Unlimited-musiikkipalvelusta laitteeseen saa tilattua hetkessä miljoonia musiikkikappaleita.
Osallistumisohjeet:


1. Kommentoi tähän postaukseen ja kerro meille, minkä biisin kuulemista tai minkä bändin näkemistä festareilla odotat eniten tänä kesänä ja miksi. Jos et ole vielä varma, osallistutko millekään festarille, voit myös kuvitella meneväsi ja kertoa, minkä biisin haluaisit kuulla livenä kesällä.
2. Jos sinulla ei ole Google-tiliä, keksi itsellesi nimimerkki. Anonyymisti ei voi osallistua.
3. Kerro, miten sinut tavoittaa, jos voitat. Sähköpostiosoite on tässä asiassa kova juttu.
4. Jos edelliset kohdat ovat puutteellisia, kommenttisi ei osallistu arvontaan.
5. Jätä kommenttisi viimeistään 26. kesäkuuta 2012. Arvomme ja julkaisemme voittajan keskiviikkona 27.6.2012.

Voit kertoa odotuksistasi vapaamuotoisesti, mutta tässä pari mallivastausta eli ne biisit, joita me odotamme eniten:

Mira: Tämä ei liene uutta tietoa edellisen postauksen lukijoille, mutta odotuksissani jopa kokonaisten festivaalien edelle menee maailman paras biisi, I Wanna Be Adored. Viimeinkin paluun tekevä The Stone Roses on aloittanut muutamat soittamansa comeback-keikkansa tällä biisillä, ja YouTube-klippejä tsekkaillessa olen poikkeuksetta alkanut pillittää. Onneksi menen yksin Optimus Alivessa bändin keikalle, ja saan porata rauhassa. Aloitusbiisin jälkeen voinkin sitten vaihtaa lavaa....... eiku.


Jamppu: Kesän festarikeikoista odotan kyllä eniten meluisan punk rockin, kokeellisen noisen ja monen muun genren esi-isän Iggy Popin näkemistä legendaarisen The Stoogesin kanssa Puolassa OFF Festivaleilla (joista kirjoitan vähän ennakkofiilistelyjä lähiaikoina). Voin jo nähdä kuinka hiki ja olut virtaa päälavan edustalla Search and Destroyn raa'an riffin tärähtäessä soimaan… Veikkaan myös, ettei Iggy-papankaan meiningistä vauhtia puutu!


32 kommenttia:

 1. Miike Snowta odotetaan ehdottomasti koviten.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Odotan eniten uutta Weekend Festivalia Espoon Luukissa. Paikalle saapuu (toivottavasti) mm. Skrillex jonka live-esitystä odotan kovasti myös elektronisen musiikin ystävänä :)

  Noniin, sähköposti toki unohtui.
  rantanenmirka(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Vaikka tänä kesänä tuleekin näkemään useampia enemmän lemppariartisteja eri festareilla, kovin odotus on Ilosaarirockin First Aid Kit koska näin unen, jossa poikaystäväni kosaisi kyseisellä keikalla.... heh heh, toivotaan kaikki yhdessä tämän olevan nyt juurikin sellainen _enne_uni______

  Susselimusseli

  VastaaPoista
 5. En ole vielä suunnitellut meneväni muille festareille kuin puntala-rockiin perinteisesti. Pienemmät festarit kiinnostavat ja kaikkien tylsien bändien sijasta odotan näkeväni RÄJÄYTTÄJÄT!

  VastaaPoista
 6. Karattuani Suomesta vuosi sitten olen nyt alkanut kaipaamaan suomalaisia urbaaneita festivaaleja. Heinäkuun lopussa lennähdän Suomeen ja mieli on iloinen, koska parhaiden tyyppien lisäksi on Kuudes Aisti-festivaali samaan aikaan. Mielettömän siistiä on, että suuri berliinirakkauteni Planningtorock soittaa juuri tällä festivaalilla. Monien usvaisten klubikeikkojen jälkeen The Knifen kaverina tunnettu upeaääninen Planningtorock keikalla HELSINGISSÄ tekee sopivan räjäyttävän aloituksen suomilomalleni. Luvassa on jotain upeaa, sen voin luvata.

  VastaaPoista
 7. Refusedin nähneenä Groezrockissa tekis mieli lähteä Ruisrockiin katsomaan myös ja biisinä tietty PUMP THE BREAKS!! Sitä kun eivät ole käsittääkseni soittaneet isommilla keikoilla ainakaan(?) ja kovin biisi ever!

  VastaaPoista
 8. Kotiinpäin vedetään eli Ilosaarirock ja Black Star (USA) olis mielessä...
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Bruce Bringsteen, en ole koskaan aiemmin nähnyt!
  hkhedman (at) gmail.com

  VastaaPoista
 10. Voiko tähän edes harkita vastaavansa muuta kuin Refused?
  Vaikka kesä on pullollaan kuudensia aisteja sun muita siistejä juttuja, ei tuollaisen bändin comebackia pese mikään!

  inaworldofsoupz@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Jasso, pitäähän tässä koettaa onneaan. ;) Kyllä mä odotan eniten PULPia. Britpopin suuruuksista mulle niistä kaikista se lempparein. ♥

  Myös Kuudes Aisti -festarin sunnuntaipäivä on niin kova, että sitä pitää odottaa kieli pitkällä.

  junestardust (a) gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kyllä eniten odotettu on RHCP keikka Tampereella. Yksi niistä bändeistä, joita kaveripiirissä on odotettu eniten vuosien varrella Suomeen tulevaksi. Keikan lisäksi saan keikalle mukaan myös mahtavat tyypit, joten ei huono. pullonhenki(a)hotmail.fi

  VastaaPoista
 13. The Black Keysin Flow Festival keikka on minulle vuoden "the keikka"(Ellei MGMT yllätä ja jostain kumman syystä tule Suomeen). Heidän uusi levynsä ei todellakaan pettänyt! Levystä tuli nopeasti ipodini vakio sisältöä, eikä se sieltä hevillä katoa.

  VastaaPoista
 14. Thurston Moore @ OFF-festival on minulle tämän kesän ehdottomasti kiinnostavin festarikeikka. Sonic Youth -paita päällä eturiviin!

  VastaaPoista
 15. tiedän, että en ole menossa ja jos sitä nyt festariksi voi kutsua, mutta kuitenkin garden party ja the shins. kappaleena kissing the lipless.
  jos jostain repisi rahat itse lippuun ja vielä junalippuihin, niin olisi aika ihanaa. sillä välin tyydyn fiilistelemään the shinssiä nurmikolla itä-suomessa.

  VastaaPoista
 16. Kesän odotetuin keikka on The Cardigans Ruisrockissa, auringon kera mielellään!

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Tähän on pakko vastata että pretty motherfucker ASAP Rocky Flow -festareilla! Kyseinen musiikkinerous on saanut minut kuuntelemaan niin antaumuksella räppiä, että kohtapuolin osaan kaikki mixtapen biisin ulkoa ja täten siis räpätä messissä myös festareilla! En olisi ikinä uskonut, että innostuisin edes kuuntelemaan tuota musiikkigenreä, mutta pääostoperusteeni mun flow-lipulle oli ASAP Rocky eli tähän sitä on päädytty. lasocks@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 19. Odotetuin on Ruisrockin perjantai, brittisuosikki PULP on vielä näkemättä ja tämän lisäksi tarjolla myös ihastukseni kohde Veronica Maggio. aiai.
  hylbe@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Kuudes Aisti kokonaisuutena on kiinnostavin tapahtuma, mutta yksittäisistä kappaleista ehdottomasti haluan kuulla Kaisaniemessä ZZ Topin soittavan Cheap Sunglassesin, koska se tekee kesän! jukka.hatinen[a]gmail.com

  VastaaPoista
 21. Kuudes Aisti ja Black Lips koska onnistuin missaamaan viimekesän Nosturin keikan

  t. Jammeli
  hyvarinenjanni@gmail.com

  VastaaPoista
 22. ootan syyskuun reigning soundin keikkaa niin vitusti etten voi fiilistellä mitään festareita :( eli vastaan reigning sound vaikkei se oo festari- eikä kesäkeikka. buahhah.

  VastaaPoista
 23. Festareista eniten odotuksessa on Kuudes aisti ja esiintyjistä Mika Vainio.. Kerran Berliinissä olen nähnyt livenä ja se oli elämäni paras keikka!!! Toivottavasti tää on vähintään yhtä hyvä, jännittäää.. En osaa sanoa mitään tiettyä biisiä mitä haluaisin kuulla mutta kokonaisuutena edellinen keikka oli niin siisti, että toivon samanlaista spektaakkelia nytkin..
  milla.hagg@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 24. dr.alban,

  Kesäterkuin, niilo.jaakkola@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Eniten odotan Roskildessa soittavaa Cerebral Ballzya soittamassa kappaletta nimeltä drug myself dumb. Meininki on varmasti mahtava.

  VastaaPoista
 26. Pulpin keikka Ruisrockissa on aika harvinainen juttu. Sitä siis odotan.

  saari.henrik(at)gmail.com

  VastaaPoista
 27. eniten ootan Calvin Harrisin keikkaa Tomorrowland-festareilla Belgiassa, tai ehk eniten ootan siis sita fiilista, et tanssii lapi yon samalla ku basso hakkaa koko kehoo! piiet@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Refused Ruisrockissa. Nyt syyt vain tiivistettynä:
  Koska Lyxzén, sanoitukset, post-hardcore punk ja tyhjä ideologisuus. Enkä ole koskaan nähnyt livenä, koska olivat lopettaneet kun tähän lempiyhtyeeseeni tutustuin.

  etunimisukunimi@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Kuudes Aisti & Shackleton ja Flow & Monolake .___. hmmmm-mmm! koska ihanaa

  VastaaPoista
 30. odotan kuudennen aistin kaikkia bändejä.

  villek@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Odotan näkeväni Poison Idean Puntalassa koska asia bändi. Minut tavoittaa internetin aalloilta

  VastaaPoista