tiistai 8. joulukuuta 2009

Haudan takaa

Moikka, mulla olisi luultavasti triljoona asiaa, jotka haluaisin jakaa kanssanne. Ne ovat varmaan pian jo vanhoja uutisia sikäli kun viime aikoina on tuntunut ettei työ tekemällä lopu - enkä haluaisi jatkaa leikkaa-liimaa-musavideo -linjaa enää kauan. Jonkinlainen valo kuitenkin jo häämöttää reilun viikon päästä, jippii. Joululahjaksi toivon lisätunteja vuorokauteen tai lisää päiviä viikkoon (vapaapäiväosastoon) - kumpi vaan käy.

Jos aloitetaan uutisista, koska ne vanhentuvat nopeimmin.
+ Mew'n klubikeikat. Tanskalaiset tulevat nopeasti uudelleen Suomeen. Lippujen hinta Mew'n kohdalla alkaa olla suuri, mutta 40 euroa on silti vähemmän kuin jäähallikeikasta, joita itse ainakin vierastan edelleen ja paljon. Lipunmyynti alkaa 14.12. Tiketissä ja Lippupalvelussa.
Ti 16.2.2010 Helsinki, Kulttuuritalo
Ke 17.2.2010 Tampere, Pakkahuone

+ I Was a Teenage Satan Worshipperiltä tulee uusi levy 3.2.2010. Sämplerit, syntikat, oikeat rummut ja kosketinsoittajan vokalistivierailut kuulostavat hyvältä suunnalta. Maistiaiskappale Amsterdamned kuulosti heti vähän liiankin hyvältä, koska meinasin aiheuttaa tuhoa ottamalla lyriikat liian vakavasti. Kuulostaa siltä, että IWATSW uudistuu/ palaa juurilleen sopivassa suhteessa, sillä kappale kuulostaa parhaimmalta bändin matskulta aikoihin. Lataa Amsterdamned täältä:
http://www.gaea.fi/msc/IWATSW/IWATSW_Amsterdamned.mp3

Pari postausta aiemmin hehkuttamani Vega kolistelee edelleen. Se täyttää musiikilliset vaatimukseni erinomaisesti, ja tuntuu että kaikki diggaamani asiat (kasari, italo, kiihkeät vokaalit, hyvät sävellykset/ sämpäläykset jne.) ovat samassa paketissa. Kill the Noisen Vega-remix toimii sekin joskin vähän eri tarkoituksiin:


Samaiseen postaukseen viitaten: ehdin kuin ehdinkin kiertää kaikki keikat. Neon Indian kiinnosti livenä enemmän kuin levyltä. Meneillään olevan Alan Palomo (Vega/ Neon Indian) -fanituskauteni keskellä saattoi tarkasteluni olla kuitenkin jokseenkin subjektiivista. Jos kiinnostaa tietää, mistä mies on lahjakkuutensa perinyt, tsekkaa Jorge Palomo. (Oikeasti haluan vain päteä päätyneeni Fuck Buttonsin keikalta YouTube-jatkoille syyskuun kuumimman (lähde: HypeMachine) bändin kanssa. Ei sillä etteikö Jorge varmasti ole ollut kuuma juttu aikanaan. Sori, en voinut vastustaa kiusausta.)

Viime viikon keikoista löytyy/ tulee löytymään arvostelut Fresh from Finland -blogista. Tässä pientä visuaalista esimakua:

Air:
Air

Air

Fuck Buttons:
Fuck Buttons

Fuck Buttons

Neon Indian:
Neon Indian

Neon Indian

Frank Turner:
Frank Turner & Joonas

Frank Turner

Loppuun todettakoon, että Roskilden joulukalenteri pieksee Provinssin vastaavan. Tanskalaisfestari varmisti viikonloppuna lisää bändejä ensi kesän esiintyjälistaansa, ja lipun hinta laski viime vuotistakin alemmaksi 225 euroon. Vaikka esiintyjistä (mm. Muse ja NOFX) ei vielä mikään tarpeeksi kolahdakaan, tulee ensi kesästä silti taas mahtava, jos vanhat merkit paikkansa pitävät :--)

Palaillaan asiaan kiireen helpotuttua, sillä tässä oli vain murto-osa kaikesta, joka on jäänyt sanomatta.

9 kommenttia:

 1. tuo iwatsw on siisti ja roskilde siistimpi ja mew kanssa paitsi että miksi kaikki hyvät keikat tulee aina myyntiin päivää ennen meitsin palkkapäivää hohhoijaa

  VastaaPoista
 2. Joo niiiiinpä. Pitää varmaan jotenkin kuitenkin liput säätää.

  VastaaPoista
 3. Mew. Tampere. Apua.. vähnkö mahtavaa!! Kiitos tiedosta! *-*

  VastaaPoista
 4. Mew klubikeikalla vou! Pakko yrittää. Mut tota joulukalenteriläppäs kaa oot aika yksin. C'mon.. monta kertaa soitit noit tän päivän tonttulakkei?

  VastaaPoista
 5. Noooo tosiaan tän postauksen jälkeen on sieltäkin tullut muuta kuin linkkejä verkkokauppaan, mut sitte tuli Roskilde ja luukusta löyty Pavement.

  Ois vielä siistimpää jos Mew ois tos Klubin puolella, mut Pakkahuone ja ikärajaton, sanoisin.

  VastaaPoista
 6. Oikeastihan toi provinssin kalenteri on ollut surkea, toi tonttulakkisoittojuttu on ehkä maailman huonoin idea, ja siks just hyvä. Mut toivotaan ikärajaa Mewlle. Tai no toisaalta kersat huutaa niin, että meininki on taattu. Mut toisaalta ne on kuitenki kersoja. Young people suck.

  VastaaPoista
 7. Joo siis kieltämättä funtsin aamulla että ne ei voi olla tosissaan ton luukun kanssa. Tossa oli potentiaalia kyllä. Ensimmäisen päivän outlet oli hyvä idea ja yhden pääesiintyjän paljastaminenkaan ei paskempi (vaikka.. itse bändi oli... noh..). Mä todella haluaisin tietää, kuka vastaa Provinssin markkinoinnista/ kenen ideoja noi on.

  Suomessa pitäis olla enemmän sallittuja keikkoja ettei se meininki olis aina niin hysteeristä silloin, kun joku sellainen satutaan järjestämään.

  VastaaPoista
 8. Totta totta... Toisaalta jokainen Mewkeikka on tähän asti ollut kai sallittu, eikä niistä mun kahen kokemuksen mukaan oo hysteriaa puuttunut. Esimerkki vain.

  VastaaPoista
 9. Pakko vähän viilata, että onhan ne Tavastiallakin keikan heittäneet. Mut joo, kyllä se Mewin keikalle ihan sopiikin. Itekki ollu 15-vuotiaana eturivissä itkemässä. Mut esimerkiks kesällä oli aika patrioottinen meininki noitten keikalla Roskildessa, eikä siis mitään teinihysteriaa.

  Ja nyt kun tulin tähän kommaileen ja muistin et liput tuli tänään myyntiin, niin näyttäis olevan k-15 & k-18. Joskus oli Pakkahuone jaettu kahtia että oli yhtä paljon tilaa sekä anniskelualueella että ikärajattomalla puolella. Se oli musta aika toimiva ratkaisu.

  VastaaPoista