torstai 25. helmikuuta 2010

White Rabbits

Eilinen jänispostaus venykin tälle päivälle, kun tuli yllättäen lähtö Yo-talolle Tuvalun ja Wedding Crashersin keikalle. Tai no yllättäen ja yllättäen, kun olihan tuokin tiedossa jo pidemmän aikaa. Tuntuu jotkut tapahtumat ja tentit ja bileet unohtuvan, kun ei ole enää paperista kalenteria käytössä. No se siitä selittelystä sitten ja korvaan tämän pistämällä tänään illalla ilmoille top 40 remixit viime vuodelta, ja Spotify-soittolistan, josta löytyy sekä parhaat biisit että remixit. VIIMEIN!

Sitä ennen vielä tän viikon jänöjusseihin, osa kaksi. Brooklyniläistynyt kuuden hengen bändi ei ole aivan niin erottuva ryhmä kuin edellinen kanibändi, mutta paikoin varsin miellyttävää kuunneltavaa. Syynsä ensirakkauteen löytyy White Rabbitsiltakin, ja se on tässä:


White Rabbits on luonnollinen jatkumo tiistain Frightened Rabbitille lähinnä siksi, että kuusikolta ilmestyi viime vuonna toinen albumi nimeltään It's Frightening. Kakkoslevyltä löytyy myös oma rakastuttajakappaleensa, Percussion Gun, joka on jollakin soittolistallain vieraillut. Heti levyn avausraitana soiva hitti vahvistaa kokemusta siitä, että loppua kohti It's Frightening lässähtää pelottavan paljon. Retrohenkinen ja rytmikäs jenkkialtsurock ei mullista maailmaa tälläkään kertaa, mutta voisi paskempiakin taustamusiikkivalintojakin tehdä. Tylsähkö levy, mutta kannattaa silti tsekata alla oleva uusi erinomainen hitti, ja levyn pari muutakin ensimmäistä raitaa. Jos Spoon, Hockey, Vampire Weekend yms maistuu, näkisin mahdollisuuden tästäkin nauttimiselle.MySpace: http://www.myspace.com/whiterabbits
SpotifyWhite Rabbits – It's Frightening (2009)
SpotifyWhite Rabbits – Fort Nightly (2007)
wwwhttp://whiterabbitsmusic.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti