lauantai 13. helmikuuta 2010

Harrys Gym

(Kuva: Anniken C. Mohr)

Keskiviikkona Guardianin päivän bändiksi valittiin Harrys Gym. Oslolaiset ovat vierailleet myös Q:n  päivän vinkkinä, ja ovatphan tulleet huomioiduksi myös muilta isoilta tahoilta (NME, MTV, Drowned in Sound jne.). Viime kesänä nuori yhtye esiityi Roskilden tiistain warmupissa. Niinköhän jäi näkemättä, vaikka oli aikataulusta ympyröitynäkin.

Jos vielä live-tarkastamiseen tarjoillaan mahdollisuus, en aio missata sitä. Mielsin Harrys Gymin pitkään nimensä perusteella joksikinperushuttuindierockiksi, mutta jopas yllätyin kun pistin Spotifyn pauhaamaan. Kuvittelemastani puhtaan miesäänen johtamasta indie rockista ollaan kaukana. Tai no, ei oikeasti edes kovin kaukana, mutta electronica, indie pop, shoegaze ja dream pop ovat osuvampia lokeroita, puhumattakaan siitä että Harrys Gymin johtavana voimana ovat korkeaääniset naisvokaalit.

Harrys Gymin saman niminen debyytti on pullollaan eteeristä, hentoa, söpöä, kaunista ja hieman surullista poppia, joka sopii näihin maisemiin erittäin hyvin. Jokainen kappale on ansainnut paikkansa levyllä, jonka kokonaisuudessakaan ei ole moittimista. Kakkoslevyn on määrä ilmestyä tänä vuonna. Suositellaan Tiger Loun ja School of Seven Bellsin faneille.MySpacehttp://www.myspace.com/harrysgym
SpotifyHarrys Gym – Harrys Gym (Kuunnelkaa ainakin kaks ekaa biisiä!)
wwwhttp://harrys-gym.com/

...Koska vielä on viikonloppua jäljellä, haluaisin muistuttaa myös Norjan ja varmasti isommankin alueen parhaasta tanssibiisistä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti