maanantai 15. helmikuuta 2010

Disco Ensemblen ja Kiki Paun uudet biisit

Norjaviikon jälkeen on hyvä muistutella kotimaisesta musiikista, mihin tämä maanantai tarjosikin sopivasti uutta musiikkia. Uutta matskua laitettiin nettiin sekä Disco Ensembleltä että Kiki Paulta.

Jokela 2004 6
Jokela 2004

Disco Ensemble - White Flag for Peace @ MySpace
Disco Ensemblen puuhat kiinnostavat, koska Viper Ethicsin aikoihin olin iso fani ja kiersin katselemassa keikkoja Tuurista Harjavaltaan jne. Back on the MF Street ep oli ehkä ensimmäinen iso pettymys. Uusi White Flag for Peace on parempi kuin ep:n biisit, mutta jos tämä on tulevan levyn paras biisi, parempi alkaa valmistautua ensimmäiseen huonoon levyyn. Vai mitä mieltä te ootte uutuusbiisistä?

Kiki Paun An Old Song ja Small Cuts @ MySpace
Kiki Pau sen sijaan lykkäsi MySpaceen peräti kaksi uutta biisiä, eli 3.3. ilmestyvältä White Mountain albumilta on nyt kuultavissa kolme kappaletta. Levyn avausraita An Old Song kuulostaa entistä klassisemmalta ja Small Cuts muistuttaa enemmän vanhempia biisejä. Molemmat on ihan kivoja ralleja, mutta ei mitään välittömiä hittejä. An Old Songin voi ladata tästä (via Glue).

Huomenna luvassa mm. uusi Spotify-soittolista ja Roskilden rock-pääesiintyjä!

2 kommenttia:

  1. Moon nollannu odotukseni tuon DE:n nelosen suhteen ja kärsiny jonkinlaisesta fanikriiseilystäkin asian tiimoilta. Eipä tuo sinkku mitään kovin ihmeellistä lupaa, mutta katotaan ny. En kuitenkaan suostu uskomaan sitäkään, että tuo edustaa rieskan parasta antia... Huokaus.

    VastaaPoista
  2. Onhan tossa kai mahdollisuus sille, että tuleva levy ei ookkaan vielä aivan viimeisen päälle valmis, ja toi on vaan maistiainen siltä. Ja seuraava lohkaisu on sit se paras biisi... Toivottavasti...

    VastaaPoista