keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Missä mennään?

Vähän vajaa kuukausi takaperin kirjoittelin mahtavien bändien matkalla olevista levyistä. Kuukausi on kulunut, ja ollaan taas vähän viisaampia niiden suhteen.

1. Portugal. The Man: American Ghetto


Uusi levy julkaistaan 2.3.2010! Se on bändin itsensä rahoittama ja sitä ei lähetetä kenellekään promona, koska P.TM haluaa antaa kaikille tilaisuuden tutustua levyyn samana päivänä. Maistiaisia ei ole jaettu, mutta ei ole maaliskuuhun pitkä aika :--)

2. Circa Survive: Blue Sky Noise

Artwork: Esao Andrews

Kolmas levy on valmis ja se on ulkona 20.4.2010! Ennakkotilaajat saavat digitaalisen version kaupan päälle viikkoa aikaisemmin.

Titttidiii, ihana maistiainen levyltä:
Get Out by circasurvive

3. Klaxonsin nimeämättömästä kakkoslevystä ei ole vieläkään annettu virallisia infoja. Bändin kotisivuilla olevan laskurin on arveltu merkitsevän päiviä studiossa, ja tänään tuli 100 täyteen. Twitterin perusteella loppusuoralla ollaan, mutta vielä ei ole valmista. Radioheadin osalta puhetta on ollut enemmän soolopuuhista, vaikka jonkun huhun mukaan seuraava levykin olisi valmis. Ken tietää?

Kahdessa ekassa on kyllä tarpeeksi odottamista nyt, jessss.

4 kommenttia:

 1. Portugal. The Man on aina ollut kyllä tosi mielenkiintoinen musaprojeti.

  Olitko keikalla kun ne tossa viime vuoden puolella käväs Suomessa? Turussa ainakin olivat keikalla..

  VastaaPoista
 2. Portugal. The Man on kyllä ihan mahtava, ja hienoo että tulee jo nyt uus levy, vaikka edellisestäkään ei oo kun reilu puoli vuotta...

  Jep, näin bändin Tampereella. Olisin halunnut lähtee Turkuun ja Helsinkiinkin katteleen, mut ei siinä kohtaa ollu mitään saumaa. Tapasin myös bändin ennen keikkaa ja jäätiin vielä porukalla bailaan keikan jälkeenkin. Jos kiinnostaa, kannattaa tsekata toi haastis/keikka-arvio/levyarvio, jonka kirjottelin: http://blog.freshtunesfinland.com/?p=458&lang=fi

  VastaaPoista
 3. Circa Survive ja uusi levy! Saisivat herrat oikeasti eksyä joskus Eurooppaan keikkailemaan.

  VastaaPoista
 4. Äläpä! Mieluiten joku festarivisiitti tai edes headline-kiertue. Ku ne on kaiketi lämppäillykin vaan paskempia bändejä.

  VastaaPoista