sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Wakey!Wakey!

Melkein pari viikkoa myöhässä löysin HypeMachinesta etsiskelemäni biisin 22 ikävuodesta. Samalla löysin myös mahdollisen 2010 vuoden tulokkaan, joka saapuu *yllätys, yllätys* New Yorkista. Kaupunginosasta en kykene esittämään faktoja, mutta ainakin Brooklynin mukaan nimetty kappale katalogista löytyy. Kiitos muuten myös Annalle, joka muistutit Tehosekoittimen ja TV-resistorin aiheeseen liittyvistä kappaleista, olin unohtanut ne.

(Kuva: Victoria Jacob)

Wakey!Wakey!n biiseissä pianot ja viulut ovat voimakkaasti läsnä. Ajoittain jopa niin epäpopisti että ne tuovat mieleen klassisen musiikin. Toisaalta yhtyeen sielun, vokalistipianisti Mike Grubbsin, pehmeä ääni ja jenkkimäiset maneerit muovaavat biiseistä valtavirrallekin varmasti maistuvaa poppia. Samat vokaalit, jotka tekevät Wakey!Wakeysta! helposti lähestyttävää radiokelpoista musiikkia, lyhentävät kappaleiden käyttöikää ainakin omalla kohdallani. Samaa voisin sanoa nimestä.

Tarkoitukseni ei kuitenkaan ollut nyt haukkua, vaan keskittyä hyviin kappaleisiin. Tuore levy on kokonaisuudessaan streamattavissa alta. Suosittelen tsekkaamaan ainakin sen Twenty Twon ja alempana videona olevan Brooklynin, jotka paljastavat kaiken oleellisen yhtyeestä.Brooklyn:MySpacehttp://www.myspace.com/wakeywakey
SpotifyWakey!Wakey! – Almost Everything I Wish I'd Said The Last Time I Saw You...
www: http://wakeywakeymusic.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti