keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Voita liput Idiomaticin levynjulkkarikeikalle!

Hyvää keskiviikkoa! Exogenic Music Group lahjoitti meille arvottavaksi muutamat keikkaliput Idiomaticin Helsingin levynjulkkarikeikalle, joten heitetään tällanen pikaskaba ilmoille! Osallistumisohjeet löytyvät tekstin lopusta.

Levy on jo kaupoissa. Kannen on kuvannut Aura Saarikoski.Tampereelta kotoisin oleva Idiomatic on herkän rockin ja uuden aallon stadionpopin uusi sanansaattaja. Viisihenkinen yhtye on keikkaillut paljon Suomessa, ja lämpännyt mm. White Liesia ja The Subwaysia. Kuuleman mukaan yhtyeen lavaenergia välittyy keikoilla yleisöön erinomaisesti, ja viime viikolla Tampereen levynjulkkarikeikalla bändi esiintyi täydelle salille. Huhupuheiden mukaan meininki oli todella villi.

Idiomaticin viime perjantaina julkaistu debyyttialbumi New Terrain on saanut hyvän vastaanoton. Se on tulvillaan radiokelpoista muttei kuitenkaan munatonta musiikkia, ja levy onkin päässyt soittoon sekä Radio Helsingillä että YleX:llä. Idiomaticilla voisi kuvitella olevan aseet myös ainakin Saksan valloitukseen.

Facebook: https://www.facebook.com/idiomaticband
SpotifyIdiomatic – New Terrain

Osallistu näin:

1) Mene All Earsin Facebook-sivuille ja tykkää siitä. Jätä kilpailuaiheiseen Facebook-päivitykseen kommentti, jossa on oma nimesi. Tsekkaa Facebookin inbox perjantaina.

tai

2) Jätä kommentti tähän blogitekstiin. Siitä pitää löytyä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle voitosta.

Kaksi onnellista voittajaa pääsee keikalle kaverinsa kanssa perjantaina 5.10.2012 Bar Looseen (Annankatu 21) tsiigaamaan keikkoja. Idiomaticia lämppää ihana Johnny Got It Wrong . Arvomme liput ja otamme yhteyttä voittajiin perjantaina puolenpäivän aikoihin.

In English: Idiomatic is an indie rock group from Tampere, Finland and we think the Germans will love them. We also have some extra tickets to Idiomatic's album release party this Friday in Helsinki at Bar Loose. If you want to win two tickets for you and your friend, leave a comment with your name and e-mail address on this blog post OR go to Facebook, like our page, and leave a comment with your name on this update. If you win, we will contact you on Friday around mid day.

3 kommenttia:

 1. Voi kyllä kiitos, rahapulainen opiskela iloitsee aina kun pääsee katsomaan hyvää bändiä ! :)
  (nelli.kampman@gmail.com) T. Nelli Kampman

  VastaaPoista
 2. Hei! Todella mielelläni tulisin keikalle, mutta sama tilanne kuin Nellillä, että sivarina ei varaa hirveästä ole. :P (jan.stecker@gmail.com) Jan-Henrik Stecker

  VastaaPoista
 3. Liput menivät Nellille ja Facebookissa osallistuneelle Hannalle!
  Kiitos osallistumisesta :-)

  VastaaPoista