torstai 11. lokakuuta 2012

Särkyneet

Särkyneet on bändi, joka lähteestä riippuen soittaa joko renttupoppia, lastenhoitorockia, naisvetoista spurgupoppia tai suomirockia. Yhtye itse tiettävästi suosii ensimmäistä vaihtoehtoa, joten käyttäkäämme sitä. Renttupopin lähettiläät on yhtä kuin Milla (laulu & kitara), Jani (kitara), Jamppa (basso) sekä Maukka (rummut & laulu), ja voin vakuttaa, että yhdessä he ovat dynamiittia. Jäsenten aiemmista bändeistä voisi mainita I Walk The Linen, The Heartburnsin ja Death With A Daggerin.






Särkyneiden musiikkia on verrattu paljon Karkkiautomaattiin, minkä lisäksi heittäisin itse kattilaan vielä Maritta Kuulan ja Tavaramarkkinat. Särkyneet voisi olla Noitalinna Huraa!:n viileä ja itsetietoinen kaupunkilaisserkku, joka maaseudulla serkun luona vieraillessaan polttaa röökiä sisällä, jättää vessan toistuvasti vetämättä, kampaa hiukset röyhkeälle heittikselle ja vikittelee kulmakunnan kellohameisiin pukeutunutta leidistöä minkä kerkeää! 

Combat Rock Industryn suojissa majaileva poppoo on julkaissut tähän mennessä kaksi seiskatuumaista (Särkyneet 7" & Mitä on olla levoton? 7") sekä yhden pitempituumaisen, Ei enää -debyytin. Ohessa ne kaksi täydellistä kappaletta, jotka saivat allekirjoittaneen menettämään sydämensä renttupopille.






Paraikaa Särkyneet viimeistelee kehutun debyyttinsä jatko-osaa. Kaupungin kutsu (CD/LP) näkee päivänvalonsa tiettävästi marraskuussa. Sitä ennen suosittelen katsastamaan bändin livekunnon sekä hommaamaan seiskat ja älppärin joko Levykauppa Äxästä tai Combat Rock Shopista.

Särkyneet livenä:

24.11.2012 Klubi, Turku (Punk Rock X-mas)
28.11.2012 Klubi, Tampere (Punk Rock X-mas)
05.12.2012 Stoppari, Mikkeli (Punk Rock X-mas)

Kotisivu: http://www.fireinsidemusic.com/sarkyneet/
Facebook
: http://www.facebook.com/pages/S%C3%A4rkyneet/151141188236791
Bandcamp: http://sarkyneet.bandcamp.com/album/ei-en

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti