torstai 28. tammikuuta 2010

DJ Zinc - Wile Out (feat. Ms. Dynamite)

Olen elänyt koko viikon aikatauluissa päivää edellä. En siis konkreettisesti, mutta mieleltäni. Konkreettisesti olen elänyt koko ajan puoli tuntia myöhässä. Se, mihin tässä tähtään, on perjantaifiilis.  Tänään päättyikin kouluviikko, joka voisi tarkoittaakin 'perjantaita' ellei huomenna olisi vielä töitä. Sen jälkeen kuitenkin juhlitaan, ja törmäsin eilen parhaaseen mahdolliseen perjantaitykitykseen. Viikonloppu on hyvä toivottaa tervetulleeksi seuraavan tahdissa:



DJ Zincin ja Ms. Dynamiten yhteistyöbiisi ei ole ehkä sellaista musiikkia, jota olisin täällä viime aikoina esitellyt, mutta tekee hyvää välillä muistaa, että kaiken indiekitarafolkpoprockin lisäksi löytyy muutakin superia. Monille DJ Zinc on tuttu dnb-piireistä, mutta koska en ole genreen koskaan sen syvemmin perehtynyt, Zincistä tulee ensimmäisenä mieleen La Rouxin Bulletproofista tehty remix (YouTube) (Spotify).  Rnb:ksi Last.fm:ssä tägätty Mercury Prizenkin voittanut Ms. Dynamite sen sijaan on meikäläiselle uusi tuttavuus.

Huomenna lähtee tanssijalat irti.

Ps. Ylempi biisi ei ole ainoa näyte kaksikon yhteistyöstä:

1 kommentti:

  1. The article has prοven neceѕsary to us. It’s
    rеаllу educational and уou're simply certainly really educated in this field. You possess exposed my own sight for you to varying views on this particular topic with interesting and reliable written content.

    my web blog - buy viagra

    VastaaPoista