tiistai 12. tammikuuta 2010

Acid Girls

Löysin musiikkivideon, jota en voinut olla katsomatta still-kuvan perusteella. Mikähän voisi edes olla kiinnostusta herättävämpää kuin tytöt kermakakkumekoissaan leikkimässä kermakakkuruokasotaa?Niinpä niin. Moni kakku päältä kaunis.

Entiset musabloggaajat, nykyiset dj-dudet eivät vakuuta. Acid Girls ei ole muiden musiikkiblogien kiinnostusta ansainnut ainakaan mielettömällä musiikilla, vaikka muutamia ihan hyviä vetojakin on saatu joskus aikaan. Remixit ovat varmasti kaksikon heikoin lenkki. Verratkaapa vaikka Acid Girlsin remixiä Mini Vivan Left My Heart in Tokyosta Fred Falken versioon... (Vaikkei olekaan oikeudenmukaista verrata remix-kuninkaaseen mutta silti...) Cover-sääntö vain sattuu pätemään remixeihinkin. Minkä takia raiskata hyvä kappale, jos ei osaa tuoda siihen uutta näkökulmaa tai parantaa sitä entisestään?

Niinhän tässä varmaan vielä käy että Acid Girls tekee kuluvana vuonna jotain uskomattoman siistiä, ja joudun syömään sanani. Saatan myös vihata niin kauan että alan rakastaa. Niin se käy ainakin vaatteiden kanssa.

Niin joo, ne muutamat ihan hyvät olivat:
MySpacehttp://www.myspace.com/acid_girls
SpotifyAcid Girls

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti