torstai 8. maaliskuuta 2012

Kolme kappaletta kuumeen keskeltä

Takaisin Helsingissä, ja vieläpä hengissä - mutta vain melkein! Matkamuistoksi itselleni toin influnssan, joten tässäpä sitä vietetään aikaa sängyn pohjalla - taas. Muuten reissu meni mallikelpoisesti, ja kuten mainitsin, keikasta on tulossa juttua myöhemmin muualle. Muutenkin oli niin antoisa visiitti, että näyttää uusintareissulta reilun parin viikon päästä :--)

Mielentilaani sopivaa kuvataidetta löysin Warm Ghostin kotisivuilta.
Vaikka kurkkukipu estää vain puhutun puheen, minimoin jaarittelun ja pitäydyn ajatusmallissa "audio > verbaliikka" varmuuden vuoksi kuumehoureiden takia. Levottomuutta lepotilassani eniten ovat aiheuttaneet seuraavat kappaleet:

Jacques Greenen uunituore tsipale Arrow vahvistettuna toisella future garage* -tähdellä Korelessilla:

*kyllä, lisää uusia genrejä opittavaksesi

Grimesin koskematonkin versio Genesiksestä olisi ehkä mainintansa ansainnut, mutta Deniro Farrarin räbäytykset parantavat loistavaa biisiä entisestään. Kiitos Ryan Hemsworthille remixistä!


Warm Ghostin I Will Return on biisi, josta voivat nauttia sekä kenkiintuijottelijat että chillwave/idm-jantterit. Jee! Onko muuten olemassa joku naseva stereotyppinen nimitys tollasille chillin elektronisen musiikin kuluttajille? Mahdollisesti jotain, joka kattais vieläpä dubstepin, teknon, witch housen, future garagen ynnä muun sellasen kuuntelijat?


Kohtuullisen lepposalla linjalla meni nämä musiikkivalinnat. Ehkä paranen perjantaiksi ja heitän vastapainoksi jonkun Onnela-pläjäyksen. Eiku...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti