perjantai 2. maaliskuuta 2012

Burn Studios

Terveisiä Tukholmasta! Tänään on se päivä, kun näen viimein Justicen intiimeissä klubiolosuhteissa festareiden sijasta. O'ou! Ennen kuin maltan nauttia Tukholman keväisestä säästä (+7 wtf?) on pakko jakaa jotain, joka sopii mainiosti myös illan elektrojytkyyn.

Kaikista uusista nettimahdollisuuksista innostuvana mimminä mun on pitänyt jo jonkin aikaa kertoa uudesta tsekkaamisen arvoisesta nettisivusta, jonka Burn Studios on viskannut bittiavaruuteen. Se haastaa useat musiikinlevityssivustot uudenlaisilla ominaisuuksillaan, joihin voidaan peruspilvipalvelun lisäksi listata dj-työkalu, joka mahdollistaa palvelussa olevien biisien miksaamisen kivasti omassa selaimessa. Burn Studios tarjoaa siis välineet oman musiikin levittämiseen, muiden biisien kuunteluun, dj:ksi ryhtymiseen, remixaamiseen ja musiikin tekemiseen. Lisäksi sivuilta löytyy aiheeseen liittyviä skaboja, joissa pärjäämällä voi saada laadukkaita palkintoja.

Sivuilta löytyy ennennäkemätön musantekotyökalu, josta saisin varmasti huomattavasti enemmän irti jos ymmärtäisin studiovarustelusta yhtään mitään. Silti näinkin taitamattomalle musantekijälle työkalu tuo yhteisten leikkituokioiden kautta hymyn kasvoille ja ymmärrystä musiikin tekemiseen.

Silti Burn Studiosin tärkeimmät ominaisuudet löytyvät samoilta osa-alueilta, missä Soundcloudkin on vahva. Sosiaalinen musiikkimedia yhdistettynä musapilvipalveluun ovat ainakin kuuntelijan näkökulmasta tärkeimmässä roolissa, ja muu on extraa, joskin erittäin tervetullutta, tuoretta ja kehityskelpoista sellaista.

Vicen nettitv:stä kannattaa myös tsekkailla aiheeseen löyhästi liittyviä lyhyitä webisodeja ja haastatteluja tuottajilta ja artisteilta.Pitäkäähän peukkuja iltaa varten. Vatsanpohjan kutina enteilee hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti