sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

"Parempi kuin Disco Ensemble"

Mihin tahansa viime vuonna meninkin, siellä esiintyi Jaakko & Jay. Katselukertoja kertyi vuoden sisään kymmenen, ehkä enemmän ehkä vähemmän, mutta aina oli kivaa. Tänä vuonna joka paikassa tuntuisi olevan Wedding Crashers, joka saattaa vallan mainiosti olla vuoden kotimainen tulokas. Viimeisimmässä Rumbassa oli ehkä hauskin aukeaman kokoinen mainos ilmaisesta biisistä, sama kappale soi YleX:n tehobiisinä viime viikolla, keikkoja varmistuu jatkuvasti lisää ja korviin kantautuu vain ylistyssanoja.

Wedding Crashers

Kravateissa ja kauluspaidoissa esiintyvät nuoret kollit voittivat siis viime vuonna kaksi arvostettua bändikilpailua: Alkupisteen sekä Äänen ja Vimman. Silloin tuomaristot painottivat puheissaan valmista pakettia ja lavaesiintymistä, eivätkä nämä vahvuudet ole kadonneet minnekään vuoden aikana.

Esimerkiksi reilu viikko sitten leikkisästi WC:ksi lyhenevä bändi lämmitteli raskaampaa progerockia edustavaa Tuvalua Tampereella, ja vaikka yleisö olikin tullut Yo-talolle pääesiintyjän levynjulkkareille, hymy ja kiinnostus hohti kymmeniltä kasvoilta myös lämppärin soittaessa. Paikalle raahaamani äiti kommentoi bändin olevan parempi kuin Disco Ensemble, verrattuna nyttemmin isosti breikanneen porilaislähtöisen pumpun alkutaipaleeseen. Vielä en osaa sanoa, olivatko äitini sanat liian isoja, mutta Tuvalu ainakin hävisi taistelun illan parhaasta esiintymisestä ja vieläpä helpohkosti.

Wedding Crashers

Kuuntele Electric Butt tässä ja vieraile electricbutt.comissa ladataksesi kappaleen itsellesi ja tsekataksesi tulevat keikat!

Electric Butt by Wedding Crashers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti