keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Foals Liars

Muutama uusi musiikkivideo, joissa on läsnä meri, yksinäisyys ja aukeat paikat. Viidenkirjaimen monikkobändit esittäytyvät uusine biiseineen, jotka molemmat alkavat totuttua rauhallisemmin. Näistä Foalsin Spanish Sahara tekee selkeän muutoksen totuttuun linjaan, kun Liars antaa lopulta paukkua niin kuin ennenkin.


Joko Foals on vaihtanut genreä, tai edellinen kappale on tulevan Total Life Forever levyn lopetusraita. Uusi levy tulee ulos toukokuussa.Liarsin Scissor on ensimmäinen maistiainen ensi viikolla julkaistavalta Sisterworld-levyltä, jonka bonariremixlevyltä löytyy remixejä mm. Thom Yorken, Tunde Adebimpen, Bradford Coxin, Alan Vegan, Blonde Redheadin ja Melvinsin taiteilemina.

2 kommenttia:

  1. no on kyl jännä tuo foalsi. ihan hiljaiseksi miehen laittaa. eiköhän sieltä casio-tilutusta ole kuitenkin luvassa seuraavan sinkun myötä.

    VastaaPoista
  2. Mulla tuli tosta videosta ainakin mieleen että jätkät on menny tällä välillä yliopistoon, kasvattanu humanistiparrat ja alkaneet tehdä taiteellisia videoita ja 'merkityksellisempää' musiikkia :-D Mut toivomus on toki se, että casioita edes vähän kuulis jatkossakin.

    VastaaPoista