torstai 13. marraskuuta 2008

Joensuu 1685: Sick City (Formal Disco Riot Remix)

On jotakuinkin viikon verran pitänyt jakaa tämä kanssanne, ja nyt viimein muistin sen oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Eli kotonani ja sopivan tylsänä hetkenä.

(Kuva: Dalai Lamula)

Kaikille vähänkään hipsterimäisille suomalaisille Joensuu 1685 on varmasti jo wanha, tai vähintäänkin melkein vanha juttu. Miksei toki ulkomaisillekin, sillä bändin levystä puhutaan aina uusimmassa Vicessa asti. Ainakin minusta tuntuu, että Joensuut ovat tämän hetken kohutuin uusi suomalainen, ja veikkaan bändin löytyvän moneltakin listalta vuoden tulokkaana lähiaikoina. Pian kun alkaa vuosilistoja tupsahdella. Omani on työn alla. Rehellisesti olen värkkäillyt sitä jo tammikuusta, mistä asti myös ykköslevy on ollut selvillä. Vaan nyt meni vähän asian ohi.



Formal Disco Riot on vastikään aloittanut helsinkiläinen dj-duo ja yhtye, ja viime viikolla käsiini osui kaksikon tekemä elektrojumputus-remix Joensuu 1685:n Sick City -kappaleesta. Pojat ovat miksailleet uusiksi tänä vuonna ainakin Le Corps Mince de Françoisea, mutta aiempi työ jää kyllä täysin tämän varjoon.

Joensuu 1685: Sick City (Formal Disco Riot Remix) (Mediafire)


myspace.com/joensuu1685
myspace.com/formaldiscoriot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti