tiistai 25. marraskuuta 2008

Tmu: Basschase

Ararararar. Osui tässä muutama sekunti sitten korviini sellainen ralli, joka ajaa ohi Desert Island Sessions -raportinkin. Tänä vuonna maaliskuun viimeisenä päivänä elämäni pysähtyi hetkeksi, kun kuuntelin Bassoradiosta maanantain dubsteppauksia - lievästi liioiteltuna. Desto oli paikkaamassa Santa Cruzissa köllötellyttä vakiodj:tä, Tes La Rokia. Tasan puolessa välissä lähetystä pärähti ensisoittoon Tmu:n raita, joka p-p-pysäytti. Tästä eteenpäin olen kuunnellut tasaisin väliajoin netistä löytynyttä kaksituntista tallennetta lähetyksestä tuon kappaleen vuoksi, kunnes tänään...

...ilokseni huomasin, että Tmu on juuri lisännyt sen MySpaceensa! Ei enää kelailua ja päällepuhutusta versiosta kärsimistä. Basschase olisi muuttunut samalta istumalta uudeksi MySpace-anthemikseni, mutta syystä tai toisesta en onnistunut lisäämään sitä profiiliini.

---> Tmu MySpace ---> BASSCHASE <---

Tmu on siis osa suomalaista Dead Boys Massive -kollektiivia, johon kuuluu hänen lisäkseen mm. Dead-O ja Deadkhid. Lisäksi kolmikko pyörittää yhdessä Bassoradiossa jokatoinen maanantai Dark Days -nimistä alan musiikkiohjelmaa.

Muille tamperelaisille (ja miksei muillekin!) dubstepin ystäville tiedoksi, että Klubilla järjestetään heti joulupyhien jälkeen 27.12.2008 Suburban Basher -nimellä kulkevat dubstep-kemut, joissa musiikista on vastaamassa Dead-O, Koala, toiminto, Hereill ja antihero. Saapukaa paikoille sankoin joukoin, että saadaan bassokultturi käynnistettyä Mansessakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti