torstai 20. marraskuuta 2008

Muutama huomion arvoinen asia

I Huomenna Fullsteam Records & Backstage Alliance viettävät yhteisiä pikkujouluja Tavastialla. Kaikki halukkaat pääsevät sisään klo 21 eteenpäin 10/12 euron sisäänpääsymaksua vastaan. Ohjelma huipentuu ainutkertaiseen Desert Island Sessions liveen, jossa siis nähdään jo aiemmin mainitussa projektissa mukana olleet artistit yhdessä lavalla. Juhlat jatkuvat aina aamuneljään asti, ja musiikista huolehtivat myös Rubik, Kastor, Underwater Sleeping Society, Jaakko & Jay sekä dj:t Kähönen & Ritonen. Meikäläinen on mestoilla, että jotain raporttia lienee tulossa ensi viikolla!


II Viime viikon perjantaina käynnistyi 13 suomalaisen itsenäisten levy-yhtiön yhteistyössä järjestämä alekamppanja, jonka aikana yhtiöiden levyjä myydään kymmenen euroa kappale ja kaksi levyä yhteishintaan 15 euroa. Kahden levyn ostajat saavat kaupanpäällisiksi Desert Island Sessions -levyn, jolla on kahdeksan biisiä. Kampanjassa ovat mukana parisenkymmentä levykauppaa, mm. Levykauppa Äx, Platta, Combat Rock Shop, CDON.com, Swamp Music, Stupido ja Keltainen Jäänsärkijä. Kampanja jatkuu vuoden loppuun.

III The Soundtrack of Our Livesin uusi albumi on kuunneltavissa yhtyeen MySpace-sivuilla 26.11 asti, jolloin levy pamahtaa kauppoihin. TSOOL esiintyy Tavastialla 15. joulukuuta.

2 kommenttia:

 1. Moi

  Sulle ei kauheesti näytä satelevan kommentteja, mutta ajattelin että pitää ilmoittaa että ainakin yksi aktiivinen lukija löytyy! En tiedä mistä tää blogi oikein löytyi, mutta monet uudet bändit oon jo löytänyt tätä kautta. Eli mahtavaa!

  Hyvä vielä että kirjoitat kunnollista suomea.

  T. Intoilija itsekin

  VastaaPoista
 2. Moikka! Muutama ihminen on kasvotusten tullut paljastamaan, että seuraavat tätä, mutta muuten olenkin ollut ihan tiedottomana lukijoista, joten hienoa että joku edes ilmoittautuu :-D

  Omana muistikirjanahan tämä on alunperin lähtenyt liikkeelle, mutta tietysti on inspiroivampaa kirjottaa, kun tietää että jotakuta muutakin tällaiset jutut kiinnostaa.

  VastaaPoista