perjantai 3. lokakuuta 2008

Sorit

Taas on vierähtänyt luvattoman pitkä aika. Kirjoitettavaahan riittäisi, mutta koulu (ja koulubileet) ovat vieneet kiitettävästi aikaa viime viikkoina. Takataskussa on vino pino hyviä kappaleita ja levyjä, jotka haluan jakaa koko maailman kanssa. Pari keikka-arvosteluakin olisi kirjoittamatta. Vaan koska tälläkään hetkellä en ole kotikoneen ääressä, pureudun nyt muihin asioihin.

Roskilde Festival avasi tällä viikolla lomakkeen ensi vuoden esiintyjätoiveita varten. Edellisvuosina lomake on ollut sivuilla vain rajoitetun ajan sekä syksyllä että talvella, joten toivomuksia menemään ja ensi vuonna mukaan Pohjoismaiden parhaille festareille! http://www.roskilde-festival.dk/2008/frontpage/programme/band_requests/

Ylihuomenna on lähtö Helsinkiin. En ole vielä päättänyt, onko minulla varaa lähteä katsomaan Thee Silver Mt. Zionia (MySpace), vaikka kovasti mm. Godspeed You! Black Emperorin jälkeläisten muodostama bändi kiinnostaakin. Helsingissä on muutenkin tälle syksylle liikatarjontaa (Fred Falke, Cut Copy, The Teenagers, Have Heart, Auf der Maur, Kira Kira, Hawnay Troof, Dúné, Xiu Xiu, The Wombats, Efterklang, Wolf Parade, Alas-klubit jne.). Tunteet huutavat Helsinkiin kulttuurin pariin joka toinen päivä, mutta rahapussi ei salli sitä kuin kerran kuussa - jos silloinkaan. Onneksi muutamat ulkomaalaiset yhtyeet eksyvät myös Tampereelle.

Missattavista keikoista puheenollen, kaikki huomenna 4.10. paikkaamaan meikäläisen poissaoloa Pasilan veturitalleille. Lavalla skweee-spektaakkelin (Eero Johannes, V.C., Mesak & Spartan Lover) ja lukuisien tiskijukkien lisäksi Hidria Spacefolk. Omat juomat ja ruoat mukaan ja liput kahden euron verran. Bileet jatkuvat aamuun asti. Lisäinfoa Facebookin käyttäjille täällä: http://www.new.facebook.com/event.php?eid=29258463545

Maanantaina kuitenkin musiikin perässä kauas ulkomaille eli lahden yli Tallinnaan reivilomalle. Tilapäinen muistinmenetys Klaxonsin olemassaolosta korjaantunee silloin. Keväällä voikin sitten lähteä taas perään uuden levyn myötä siunaantuvalle uudelle kiertueelle. Uutta materiaalia onkin kaivattu, ja peukut sojottavatkin jäykkinä maanantain settilistan osalta. Jos joku ei ole vielä kärsimättömyyden ehkäisemiseksi kolunnut läpi kaikkia wanhoja remixejä, ja jäänyt paitsi dubstep-tuottaja Skreamin It's Not Over Yetistä, nyt olisi aika kuunnella se. Vaikka täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti