perjantai 10. lokakuuta 2008

Path of No Return @ Klubi 9.10.2008

Eilen oli siis mättöö tarjolla Klubilla. Uuden albumin vastikään maailmalle puskeneen Medeian missasin omaa hitauttani, vaikka tekisikin mieli vierittää syy liian aikaisille keikka-ajoille. Tiedän, vastahan niitä aikaistettiin yleisön pyynnöstä, mutta mites me iltaluennoilla käyvät keskusta-asukkaat, jotka joutuvat ostamaan soijajugurttinsa Stockmannilta oli siellä sitten Hullut päivät tai ei? Ei vaan, kyllä se oli ihan henkilökohtainen vika :-D


Path of No Return oli kova. Promokuvassa runopojilta näyttävät nuoret miehet paljastivat toisen puolensa. En kaiketi voi sanoa, että show oli illan paras, koska Medeia jäi väliin, mutta näin olettaisin. Ruotsalainen metallista hardcorea veivaava ryhmä hallitsi homman sekä soitannon että lavapreesensin osalta. Bändi oli energinen ja soittimet heiluivat niin aggressiivisesti, että pelkäsin soittokalun vielä lentävän päälleni. Viimeisen puuttuneen lisän settiin olisi tuonut yleisön samanlainen osallistuminen. Vuorovaikutussuhdetta yritettiin kyllä ruotsalaisten suunnalta rakentaa, mutta suomalaiset seisoivat vain kädet puuskasta ja nyökyttelivät hyväksyvästi. Vaikka bändi kuulosti paremmalta kuin levyltä, ei tää ihan viidentoista euron arvoinen ollut, mutta onneksi hinta ei lähtenyt rahapussistani ja valtaosahan maksoi sen varmaan ihan mielellään The Hauntedista.

DSCN8343

Ihan suoraan sanottuna, The Haunted oli kyllä aikalailla paska. Mulla ei ollut mitään odotuksia (kuin ehkä jotain vanhempia biisejä?) ennen show'ta, mutta siitä jäi silti vähän huono maku suuhun. Mitäs sitä sen turhempia haukkumaan - jos ei pure niin ei pure. Genrensä sisällä toimii varmaan hyvin ja lunasti yleisön odotukset. Itse olisin mieluummin ollut seinän toisella puolella kuuntelemassa toista ruotsalaista suurnimeä, The Hellacoptersia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti