maanantai 13. lokakuuta 2008

Bloc Party Suomeen

Mirde sanoo:
mitääääähhh Bloc Party tulee suomeen whatwhatwhaaaat


Jep. Ei sillä, ettäkö olisin koskaan diggaillut ihan _älyttömästi_, mutta hämmästyin, koska mielestäni Bloc Party on ainakin Suomessa sen kokoluokan bändi, joita ei usein täällä nähdä. Ei siis mikään koko kansan suosikki, mutta kuitenkin maailmalla iso nimi. Hetken jo ehdin innostua, kunnes...

Mirde sanoo:
26. helmikuuta jäähalliin....
Mirde sanoo:
vittu


LIPUT:
44 e / myyntiin tiistaina 21.10.2008
Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,83 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (5,99 euroa/puhelu + pvm) sekä netistä http://www.lippupalvelu.fi Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (0,98 euroa/min+pvm) sekä netistä http://www.tiketti.fi

Mirde sanoo:
vetääkö täyteen, no ei...


Eikö olisi jo aika saada Suomeen sopivankokoinen keikkapaikka? Jäähalli on liian iso paikka, ja lippuhinnat nousevat siellä aina kohtuuttomiksi. Eikä tunnelma ole kertaakaan siellä noussut sellaiseksi kuin olisi mahdollista erilaisessa paikassa.

2 kommenttia:

  1. No vittu nimen ja omaan. Ottasivat noi keikkajärjestäjät semmosia ihmisiä töihin, jotka tietää asioista jotain. Niinku vaikka sut. Tai mut. Hähähääh.

    VastaaPoista
  2. Joo, välillä tuntuu että päättäjät tarttis vähäsen meikäläisen konsultointia. Etenkin potkintaa perseelle tuntuu kaipaavan ne isoimmat musiikkibisneksen ulottumattomissa oleilevat kihot, jotka voisivat rakennuttaa niitä fiksunkokosia monitoimihalleja tai valjastaa vanhoja tiloja tällaiseen kulttuurilliseen käyttöön.

    VastaaPoista