perjantai 8. kesäkuuta 2012

RF12: Cerebral Ballzy

Unohtakaa headlinerit ja sublinerit, tämänkin kesän Roskilde Festivalin paras anti löytyy pienellä fonttikoolla kirjoitettujen bändien joukosta. Kovimmat odotukset kohdistuvat tällä hetkellä Brooklynista ponnistavaa punkbändiä kohtaan. Vaikka Brooklyn ainakin itselle särähtää korvaan hipsteri-indien ja hype-bändien synnyinpaikaksi, Cerebral Ballzy on täydet 100% aitoa asennetta.


Bändi koostuu tavallisista nuorista sälleistä, joita toki vituttaa yhteiskunta, mutta jotka myös tykkävät hyvistä asioista, kuten musiikista, ryyppäämisestä, pitsasta, tytöistä ja skeittaamisesta. Kasarihardcoresta vaikutteensa ammentavaa bändiä voi suositella (kasaripunk-fanien lisäksi) niille, joille kolahtaa esimerkiksi viime viikonloppuna Primavera Soundissa kovaa rokanneet OFF! ja Trash Talk.Levytetyn materiaalin mahtavuutta ei voi epäillä, eikä tämän videon perusteella Cerebral Ballzy livenäkään jätä kylmäksi:

Vaikka odotan Cerebral Ballzya eniten tämän kesän Roskildesta, kaikkein maanisimmin lasken päiviä The Stone Rosesin näkemiseen Optimus Alivessa, ja vielä tarkemmin I Wanna Be Adoredin kuulemiseen kyseisellä keikalla. Kaikki mahdollisuudet kuitenkin löytyvät siihen, että pääsen todistamaan punk-coveria samasta kappaleesta jo aiemmin:


Linkkejä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti