torstai 28. kesäkuuta 2012

Kesäskaban voittaja

Meidän kesäskaba päättyi tiistaina ja arvottiin eilen voittaja Jampun kanssa. Voittajan julkaisu vähän venähti pakkailukiireissä, ja nyt kirjottelen tätä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Mulla oli mahtavat suunnitelmat infografiisista esityksistä liittyen teidän vastauksiin, mutta se nyt jäi, ja aikaa oli tehdä vain tällainen jämäpostaus. Hahah.

Kiitos kuitenkin kaikille osallistujille, ja oli oikeasti tosi kiinnostavaa kuulla teidänkin kesäsuunnitelmista. Tuntuu välillä vähän tyhmältä jauhaa yksisuuntaisesti vain omista suosikeista  tänne, kun olisi kiva ihan keskustella näistä asioista. Refused oli vastausten perusteella odotetuin kesävieras, ja hitto että sitä kannattaakin odottaa. Oli Primaveran kovin esiintyjä!

Jamppu

Arpalipukkeet

Ja voittajaksi arvottiin nimimerkki snännäsnää! Jos joku epäilee arvontavilppiä tai muuten vaan haluaa nähdä meidät toiminnassa, niin alla video arvontatilanteesta.Meikä heittää nyt kesäterkut ilmaan ja painelee kuukaudeksi taas ulkomaille. Läppäri lähti mukaan, kun jäi töitä vielä tekemättä, eli voi olla et jotain festarirapsaa matkalta on luvassa, mutta en nyt lupaa mitään. Jamppu heittää kai vielä yhden festaripostauksen ja sit OFF he goes, eheheheh. Mun Roskilde-aiheiset tärppilistat ilmestyvät lähipäivinä Noise.fi:hin, ja sieltä voi muuten käydä lueskelemassa mun Primavera-raportit myös. Unohdin kai mainostaa täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti