torstai 18. kesäkuuta 2009

Fresh from Finland

Aiemmin keväällä lupailin muutoksia. En tarkoittanut pelkästään MySpace Finlandille tekemiäni keikkaraportteja ja festivaalitärppejä. Viimein viime viikolla saatiin pyörimään myös Fresh Tunes Finlandin blogi. FTF:n blogi on kaksikielinen, jotta ulkomaisetkin lukijat ovat tavoitettavissa. Sisällöltään meininki tulee olemaan aikalailla samaa soperrusta kuin täälläkin, mutta julkaisupäivät ovat aina ja taatusti ainakin maanantai ja torstai. Luulisin, että mp3-linkkejä tulee vilisemään teksteissä enemmän kuin täällä, ja jos jonkun haastattelun pääsen kyhäämään, tulee se luultavimmin löytymään Fresh from Finland -blogista. (En ole myynyt itseäni, ei näistä jutuista mitään rahaa tule, ainakaan vielä.)

Kirjoittelu tulee kuitenkin jatkumaan täälläkin. Kiinnostavimmat FfF-blogitekstit linkitän kyllä tänne, mutta kannattaa silti lisätä kirjanmerkkeihin myös tuo uusi blogi. Tänään julkaistavassa tekstissä on vielä vähän lisää Provinssista ja Jaakko & Jaysta, mutta kannattaa ehdottomasti eksyä lukemaan sitä edeltävä posti, sillä siihen linkitetty Chiddy Bang feat. Passion Pit -biisi on aivan uskomatonta kamaa. Ehkä tämän vuoden kesäbiisi.


Kuten joku jo ehkä huomasi, lisäsin viimein myös sivupalkkiin lukemiani blogeja. Listassa on muutamia suomenkielisiä musiikkiblogeja sekä muita aiheita käsitteleviä blogeja sekä englanniksi että suomeksi. Myös linkit mm. meikäläisen Flickriin ja MySpaceen tulivat takaisin. Twitteriä käyttäville mainostettakoon vielä sitäkin. Sinne tulee välillä päiviteltyä montakin kertaa päivässä lähinnä musiikkia sivuavia tokaisuja. I Twitter.

Eikä tässäkään vielä kaikki. Juurikin Twitteristä bongasin eilen Spotifyn työntekijöiden kasaaman bilesoittolistan, joka on hyvä. Ei ehkä sellainen, jonka olisin itse tehnyt, mutta hyviä bilebiisejä siitä todellakin löytyy. Miltei odotan jo seuraavia etkoja tai jatkoja, jotta tuon saa soimaan. Premium-käyttäjille siinä on enemmän nannaa, mutta lista on kattava myös mainosrahoitteista versiota käyttäville. The Party List sisältää lähes kaikki ajattomat klassikot, indie-suosikit, parhaat klubihitit ja uusiakin tuttavuuksia. Tsekkaa se tämän linkin takaa.

Ps. Jos tätä sattuu lukemaan joku meidän Provinssin telttaseurueesta, niin kaipaako joku hammasharjaa ja tahnaa? Meikäläisen rinkan uumenista löytyi yksi ylimääräinen pari, eikä ole hajuakaan, kenen se on ja miten se on sinne eksynyt.

5 kommenttia:

 1. Joo ne kamat on mun, enkä tarvi enää eli saat toimia niiden kans niin ku parhaaksi näet.

  VastaaPoista
 2. Aa, no kyl mä niitä voin säilytellä ni ei tarvii ottaa mukaan sit ku joskus taas tuut kylään. Ps. Näin susta ikävää unta viime yönä :--(

  VastaaPoista
 3. Eiku yleensä mä kuolen omissa painajaisissani. Eli siis suutuit mulle ja yritit tappaa meitsin.

  VastaaPoista
 4. Gooey Ducks grow to about two pounds in four or five years.
  [url=http://www.gooey-duck.com/]geoduck[/url]

  VastaaPoista