lauantai 6. kesäkuuta 2009

Festarikesän avaus

Oukkidoukki, kirjoitin aikaisemmin tällä viikolla, että jotain sanottavaa saattaisi löytyä viime viikonlopusta, kun avasin festarikesän Harjavallassa. Nolosti Metalliauringoksi nimetyllä festarilla esiintyi punk-bändejä, joista suurin osa osui musiikkimieltymyksieni sisälle, mutta joita en erottanut toisistaan. Holillakin toki taisi olla osuutta asiaan, kun kysyin Another Sinking Shipin keikalla vierustoveriltani, monelta Another Sinking Ship aloittaisi.... Ystäväni Antti sen sijaan kävi lavalla kysymässä Maakuntaradiolta, että mikä bändi ootte. Toisin sanoen, tiedotus ei ehkä kulkenut niin hyvin kuin olisi voinut toivoa.

P5300116
Ill Omen

P5300134

Festarit kuitenkin sujuivat kiitettävästi. Tunnelma oli lämmin, vaikka pienellä tapahtumalla omat puutteensa olikin.

Tulevaa viikkoa ja Provinssirockia ajatellen muistin kuitenkin hyvissä ajoin, mitä festarit ovat: bändien missaamista, hyttysenpuremia, kylmiä öitä, kuumia aamuja, uusia kavereita, pitkiä vessajonoja, puuttellista hygieniaa, kadonnutta omaisuutta, auringon polttama iho ja lopulta flunssa, joka johtaa keuhkoputkentulehdukseen. Siispä istun tämän viikonlopun kotona missaamassa niin Bassofestivaalit kuin Tampere Electronic Music Phestivalitkin.

P5300065

P5300119

Varatkaa telttafestareille mukaan lämpimästi vaatteita, villasukat, hyttysmyrkkyä, pyyhe, aurinkorasvaa, kumisaappaat, kortsuja, Savetteja, rommia, vesipullo ja makuupussi. Niillä pitäisi pärjätä ja selvitä festarielämästä huomattavasti mukavammin.

Päivystän Provinssissa torstaista eteenpäin, joten nähdään siellä. Mikäli Seinäjoen kinkerit jäävät väliin 1) lue meikäläisen miltei reaaliaikaista tilitystä MySpace Suomen profiilista ja 2) mene jonnekin muualle. Tekemistä löytyy ainakin Tampereelta ja Helsingistä yllin kyllin.

TRE:
11.6. Klubi: P.O.S., Michael Black Electro
11.6. Vastavirta: 51/50's
12.6. Klubi: Laineen Kasperi, Stepa yms.
12.6. Out of Juice: Friday I'm Indie
13.6. Klubi: Swaeg 5 years: Toiminto, VDHD, Blamstrain, Earkus, Videovalvontaa, Goek jne.

HKI:
11.6. Redrum: MISF*TS goes TROPICAL!: DJ/MC Joyce Muniz (Sao Paulo/Vienna)
11.6. Kuudes Linja: Aavikko
12.6. Tavastia: Underwater Sleeping Society, Wedding Crashers, Murmansk, Order! Order!
13.6. Suvilahden Voimala: NEO Festival
+
Vantaa: 12.-13.6. On the Street Festival

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti