torstai 14. toukokuuta 2009

Flow Festivalin uudet nimet

Flow Festival täydensi ohjelmistoaan 15 uudella esiintyjällä, ja varmisti samalla että Helsinkiin on suorastaan pakko lähteä festaroimaan tänäkin vuonna. 

Grace Jones (JAM)
Jenny Wilson (SWE)
White Lies (UK)
The Big Pink (UK)
Flying Lotus (US)
Handsome Furs (CAN)
Kode9 (UK)
Loefah & Sgt Pokes (UK)
Scuba (UK)
Vuk
Eero Johannes
Organ
Mi ni ma
Ponytail
Tuuli Inari

Skreamin peruuntumista on selkeästi yritetty paikkailla Kode9:lla, Loefah & Sgt. Pokesilla ja Scuballa, ja vaikka onkin harmillista ettei Skream Suvilahteen tänä vuonna saavukaan, dubstep-edustus on suorastaan törkeän hyvässä kunnossa. Bassokansaa kiinnostanee myös Katusea-kollektiivin Mi ni ma, Cloudsin toinen puolikas Ponytail ja hävyttömän kovan kokeellisen hiphop-albumin viime vuonna julkaissut Flying Lotus. Ainakin meikäläisen Flow-fiilikset nousivat näiden kiinnitysten myötä enemmän kuin koko ensimmäisen satsin varmistuttua.

(Photo: Theo Jemison)

Myös White Lies on kiinnitys, joka saa käteni tärisemään innostuksesta. Olen aiemminkin hehkuttanut yhtyettä, mutta kuluneiden kuukausien aikana olen rakastunut yhä syvemmin. Myös samanhenkinen The Big Pink kuulostaa mahtavalta, joten Flow-sunnuntaita ei voi jättää tänäkään vuonna väliin.

Naisartistit Grace Jones ja Jenny Wilson sopivat hyvin Flow'n profiiliin. Rehellisesti sanottuna luulin Jenny Wilsonin olleen jo kiinnitetty, ja Grace Jones-huhutkin kantautuivat korviin jo viikkoja takaperin, joten yllätyksenä nämä eivät tulleet. Oikeastaan kaikki tänään kiinnitetyt sopivat erinomaisesti ohjelmistoon. Big ups Flow!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti