lauantai 9. toukokuuta 2009

Highly recommended

Viime aikoina on jäänyt tosi monet kovat biisit jakamatta, koska niitä ei ole Spotifysta löytynyt. Näistä suurin osa oli päätymässä sille alkuvuoden parhaat biisit -listalle, jota en koskaan saanut tehtyä, tai vielä ainakaan. Poikkeuksena toki heti eka biisi, joka näyttäisi olevan jo reippaasti yli vuoden vanha. Videoissa ei varsinaisesti ole mitään nähtävää, sillä ne eivät ole virallisia.

1. Ihan törkeä mashup Sigur Rósista ja Mobb Deepistä. Yllättävä kombo, joka toimii mielettömän hyvin.


2. Don Diablon piinkova remix muuten vähän tylsähkön indiepop-ryhmä One EskimOn kappaleesta Givin' Up. Biisin voi ladata One EskimO:n sivuilta.


3. Kovassa nousussa olevan Passion Pitin uusi biisi Little Secrets. Povaan tälle yhtyeelle hurjan nousujohdanteista vuotta.


4. Burialin ja Four Tetin kimppa-12":n a-puoli. Wolf Club kuulostaa juurikin siltä, mitä tältä kimppaprojektilta voisi odottaakin. Viime viikolla ilmestynyt lätty on jo nyt loppuunmyyty, että ei voi taas kuin harmitella ettei toiminut heti.


5. Caspan uudelleenmiksaus Deadmau5in I Rememberistä. Sick sick sick.


6. Tuntuu kuin jokaisella mahdollisella klubilla olisi soinut jo tovin Skreamin remix LA Rouxin In for the Killistä, mutta Foamon lisäpanoksella paranneltu versio on uponnut meikäläiselle alusta asti vielä enemmän. Vähän teknompaa, mutta samalla deepimpää kuin pelkkä Let's Get Ravey Mix.


7. Vaikkei Lily Allenin alkuperäisessä versiossakaan mitään vikaa oikeastaan ole, on The Count saanut upotettua The Feariin kymmenkertaisen määrän lisäpotkua dubstep-remixillään.

2 kommenttia:

  1. Caspan Deadmau5 remixistä kädet alas. Huikea ralli ei voi muuta sanoa!

    - Alejandro

    VastaaPoista
  2. On, edelleen yks tän hetken lemppareita.

    VastaaPoista