torstai 7. toukokuuta 2009

Bonaparte

Heinäkuussa Berliinin tuntumassa järjestettävän Melt!-festivaalin fiilistely on lähtenyt pahasti lapasista. Roskildeen olen näillä näkymin suuntaamassa yksin, mutta Melt!in käsittämättömän älyttömän megakuuma lineup on houkutellut mukaani matkaan lähemmäs kymmenen kaveria. Koska kaikki ennalta tietämäni esiintyjät olivat niin kovaa luokkaa, olemme kämppiksen kanssa tutustuneet lähes kaikkiin muihinkin esiintyjiin. Tulos oli se, että löysimme joukosta vain yhden huonon bändin, jota emme halunneet katsoa. Läppää kyseisestä esiintyjästä on heitetty paljon.

Naureskelu on kuitenkin lähtenyt käsistä sen verran pahasti, että soitti sitten mikä tahansa muu esiintyjä sen kanssa päällekäin, Bonaparten keikalta eturivistä tulee löytymään läjä suomalaisia. 


4 real.

Enää ei siis ohjelmasta löydy yhtään esiintyjää, joka ei kiinnostaisi edes vähän. (Okei, Gossip ei kyllä innosta pätkän vertaa.)

Ps. Vielä ei ole myöhäistä lähteä mukaan. Kolme päivää, alle sata euroa eli halvaksi tulee. Esiintyjinä mm. Aphex Twin, Oasis, Bloc Party, Animal Collective, The Whitest Boy Alive, Digitalism, Boys Noize vs. Erol Alkan, Moderat, Diplo, Buraka Som Sistema, Travis, Klaxons, Röyksopp, Foals, Simian Mobile Disco, Deadmau5, Crystal Castles, LA Roux, Skream & Benga, Kode 9 & the Spaceape, Patrick Wolf, Passion Pit, !!!, Glasvegas jne. Listaa on vaikea lopettaa, kun kovia nimiä on niin älytön määrä, ja lisääkin on tulossa. Melt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti