maanantai 18. toukokuuta 2009

Viime viikko biiseinä

Lisää juttuja, joita on tullut fiilisteltyä viime aikoina. Tällä kertaa videoissa on jotain katseltavaakin. Kyse ei siis ole vieläkään tuoreudesta, vaikka joukosta muutama uudehko juttu löytyykin. Punk rock -kausi on lähtenyt käyntiin pitkästä aikaa. Ei ole ihan hatusta vetästy juttu, että meikäläisen stereoissa pauhaa punk ja hip-hop aina/ enemmän kun on lämmintä ja aurinkoista. Syyhyn en ota kantaa.

Maanantai:

Jaakko & Jay ja etenkin juuri tää biisi on soinut lähes tauotta viime viikolla. Keikkavideo, mutta soundit ei oo silti paskimmasta päästä.

Tiistai:

En tiedä yhtään Enter Shikarin katu-uskottavuuden tasosta, mutta henkilökohtaisesti listasin sen vielä viime kesänä noloihin bändeihin. Joku on nyt selkeästi kääntänyt kelkkansa, sillä oon vähän joutunut fiilistelemään tätä...

Keskiviikko:

Ihana tuore neitonen Tanskasta. Ei edelleenkään eniten fiilistelemäni kappale (tsekkaussuositus: Audition Day), mutta tippuu silti.

Torstai:

Olen iloinen, että The Gaslight Anthem kiinnitettiin myös Roskildeen. Suomessa pääsee fiilistelemään siis Ruisrockissa.

Perjantai:

Strike Anywhere on yks lempikesäbändejä.

Lauantai:

Yeah Yeah (Explicit Version) - Bodyrox
Kohtuullisen kuuma musiikkivideo.

Sunnuntai:

Niko & Tapsa - Parhaita päivii from Mikko Mällinen on Vimeo.

Ei ehkä eniten fiilistelemäni biisi Nikon & Tapsan levyltä, mutta ihan hyvä ja videobiisi.

Pakkohan se on myöntää, että myös Euroviisut kiinnosti. Olis tosin kiinnostanut enemmän, jos suosikki olisi päässyt finaaliin. Bonuksena Alankomaiden edustuskappale, The Toppers - Shine <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti