keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Olen tässä pohtinut...

eikö syntyisi vähemmän hiilidioksidipäästöjä, jos Radiohead tulisi esiintymään Suomeen eikä kaikkien suomalaisten tarvitsisi juosta maailmalla niiden perässä. Pitäisi universaalin omantunnon omistavan bändin käsittää se.

Ensi viikon torstaina näen lempibändini kolmatta kertaa livenä, ja vähän hävettää etten ole odottanut sitä lainkaan. Tämän viikon torstaina lämmitellään tunnelmaa kuitenkin Bonnie 'Prince' Billyn voimin. On ollut hankalaa keksiä kaveria mukaan keikalle, koska kaikki tuntuvat kuuntelevan vain elektroa tai hardcorea. Hankalaa, vaikka sisäänpääsy menee mun piikkiin. Lienee aika hankkia uusia(kin) ystäviä.

2 kommenttia:

  1. Ensi viikon torstaina näen lempibändini kolmatta kertaa livenä, ja vähän hävettää etten ole odottanut sitä lainkaan.

    Mulla kävi samalla tavalla Incubuksen kanssa, ku olin menossa kattoon sitä jäähallille. Kai se johtuu siitä, että se eka keikka yleensä on niin älytön kokemus, ettei muut sit enää oikein jaksa tuntua missään.
    Incubuksen tapauksessa turtuminen saattoi johtua myös siitä, että se keikka oli aika paska -_-

    VastaaPoista
  2. Jep, veikkaan, ettei oo sitä ekaa kertaa voittanutta. Plus Radiohead ei oo live-bändinä kyllä kummonen PLUS varsinkaan festareilla :--D Mutta kyllä sitä tässä taas alkaa pikkuhiljaa fiilikset nousta. Jos ei bändi itse, niin varmaan kymmentuhatpäinen yleisö tekee show'sta väkisinkin "ihan hyvän". :--)

    VastaaPoista