keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Henki pihisee vielä, toistaiseksi

Oon ilmeisesti kuunnellut Provinssin jälkeen vähän liikaa Justicea, koska töissä pärähti soimaan Popedan Matkalla Alabamaan, ja olin miltei varma, että se olisi ollut Justicen One Minute to Midnight. Toki jos en olisi missannut Popedaa olisin kyllä varmasti kuunnellut sitä yhtälailla taukoamatta.

Justice oli ihana. Ne kerto kaikkia hauskoja juttuja. Mua naurattaa vieläkin, kun puhuttiin me mistä tahansa, ne käänsi keskustelun aina Negativeen. Ne oli käyny kattomassa niitä aikasemmin päivällä. En kehdannut siinä vaiheessa sanoa, että oon joskus tuntenut jätkiä. :-D Päällimmäisenä on kyllä mielessä se, että maailman kuumin mies eli Xavier ilmeisesti yritti vähän lämmitellä meikäläistä, enkä tajunnut sitä ennen ku mulle siitä huomautettiin. Tai no, tajusin, mutta aivot käänsi sen sellaseks että "It's all in my head. Cannot be true." Maailman kuumin mies enkä tarttunut tilaisuuteen! Failure.Isommat ja tärkeämmät sepustuksethan löytyy siis edellen MySpacen Live in Nordics -sivuilta, ja koska niille olin bloggaamassa tapahtumasta, jätetään sen kummemmat Provinssi-raportit täältä kokonaan väliin. Sen verran kai pitää sanoa, että näin noista aikasemmin suositelluista sitten loppupeleissä kahdeksan. Olisinkohan edes enempää nähnyt bändejä...

Seuraavaksi Suomen kesässä onkin vuorossa sitten Ilosaari, ellen sitten Thrashwaxeille eksy. Harmittaa vähän, että ne ovat tänä vuonna Tampereella, koska Porin Annis on niille ollut niin täydellinen paikka. Toki bändejä pääsee katselemaan ennen Roskilde Festivaliakin. Huomenna aina briteistä asti tulee tohon naapuriin They Came from the Stars I Saw Them, ja ensi viikolla samaiseen paikkaan Bonnie 'Prince' Billy ihan Ameriikasta. Fullsteam, I love you.

1 kommentti: