maanantai 5. toukokuuta 2008

Vapunaika

Jees, paljon on tapahtunut, mutta vapunjuhlinta vei vähän liikaa huomiota, joten en oo ehtinyt tilittämään mistään. Bonnie 'Prince' Billy tulee Suomeen ja vielä Tampereelle, jes! Disco Ensemblen kolmonen on streamattavana MySpacessa, siistiä! (Onkin siitä arvostelu työnalla, mut viivytän sen julkaisua kunnes vinyyli kolahtaa luukusta.) Ilosaaren liput tuli myyntiin, huomenna varmistuu Flow'n ohjelmistoa (Hätäisimmät voi tsekkailla Last.fm:stä tsekkailla, mitä tulevan pitää!) ja tällä viikolla pitäis lähteä vaihteeks kulttuurimatkalle Helsinkiin.

Vappupäivänä kävin tsekkaamassa Matti Johannes Koivun päiväkeikalla Yo-talolla. Ajankohtaan, hienoon ilmaan ja yleiseen ohjelmaan nähden oli aika yllättävää, että talo oli täynnä. Ei siellä kyllä kavereita ollut ja tuttujakin yksi, mutta helpostihan sitä tällanen pieni kukkamekkoinen yksinäinen tyttö uusia tuttavia saa. Itse keikka oli aikalailla sitä mitä odotin. Matti Johannes veti tasaisen vahvasti setin läpi. Välillä kävi siskokulta avittamassa ja välillä mies heitti suloisen itseironisiakin välispiikkejä. Ai ai ain kun nuori ois pysäytti ja sävähdytti eniten. Pitänee kyllä tutustua paremmin miehen omaankin materiaaliin.

Matti Johannes Koivu

Seuraavana päivänä kiinnostavan tarjonnan puutteessa lähdettiin porukalla samaiselle Yo-talolle, koska webbisivuilla kerrottiin siellä esitettävistä musiikkityyleistä löytyvän "hardstyle, jungle, techno beats, dubstep...". Dubstepistä ei ollut kyllä tietoakaan, mutta hardstyle kyllä pauhas vähän liiankin kanssa. Ei ollut kiirettä tanssilattialle, ja tietää jatkossa välttää ton tyyppisiä bileitä. Not my cup of tea.

Loppu viikonloppu menikin sitten itse lauleskellessa. Karaokea. Heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti