tiistai 12. lokakuuta 2010

Ooo-ooo-ooo Las Palmas

Jokin aikaa sitten eteeni sattui musiikkivideo, joka on ehkä yksi parhaista videoista ikinä, mutta helposti parasta juuri nyt:


El Guincho - Bombay from CANADA on Vimeo.

Siitä löytyy ihan kaikkea. Nicolás Méndezin ohjaama video on juuri sopivan sekopäinen ja cool. Videon mistä tahansa kohtaa otettu still-kuva sopisi Vice-lehden sivuille. Eikä pelkästään tissien ja pyllyjen takia.

Kuva: Rebecca Thomas
Artisti El Guincho on uudehko tuttavuus. Las Palmasista kotoisin olevalta espanjalaismieheltä on ilmestynyt jo kolme kokopitkää levyä, joista kuunteluun on päässyt vasta uusin Pop Negro, jonka avausraita ylläoleva Bombay on. Pop Negro on ihan ookoo levy, mutta kahdeksan muuta kappaletta jäävät auttamasti räjähtävän alun varjoon.

El Guinchoa on sanottu espanjalaiseksi Panda Beariksi, eikä vertaus mene metsään. Vaikka espanja niin lämpimältä ja raikkaalta kuulostaakin, nautin mieluummin pandabearini alkuperäismuodossa. Uskon Pop Negron unohtuvan Bombay'ta ja muutamaa muuta biisiä lukuunottamatta piankin, mutta saatan talvemmalla kaivaa sen esiin uudestaan, sillä sen parhaimmaksi hyödyntämiseksi voisi kuvitella kylmimmän talven kesä- tai kaukokaipuufiilistelyt.

MySpace: http://www.myspace.com/elguincho
Soundcloudhttp://soundcloud.com/youngturks/sets/el-guincho
SpotifyEl Guincho
wwwhttp://elguincho.com/


Day 09 - A song that you can dance to

Datarock – Fa-fa-fa: Lempitoivebiisi diskossa, jota on myös bailattu kotosalla, sängyn alla ja eri koloissa. Hyvän ahtaiden tilojen tanssisbiisin tästä tekee c-osan nostatus, johon sopii erinomaisesti kyykkyjorailu. Fa-fa-fa on muutenkin mukavan rytmikäs ja nopeatempoinen biisi, koska se on ihan perseestä, kun dj soittaa jotain hyvää indiepoppista, joka kuulostaa kivalta, mutta jonka tahtiin voi korkeintaan hytkyä. Eikä esimerkiksi nyrkkeillä.


Datarock - Fa Fa Fa from nettwerkmusic on Vimeo.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti