sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

MattiP @ Tampereen Klubi 16.7.2008

Anteeksipyynnöt tämän viikon hiljaiselosta. Viikon taistoihin on kuulunut balanssin löytäminen, sillä olen yrittänyt palata arkeen ja sen ohella pitää festivaalifiiliksiä yllä. Tämä on ilmentynyt töinä ja toisaalta keskiviikkoisena MattiP vs. Teeth -setin katsastamisena ja eilen todistettuna kuudentena Grillin' festivalina.

Grillin'istä tuskin kirjoittelen mitään sen kummempaa, koska keikkoja tuli kuunneltua, muttei seurattuna. Olin paikalla, mutten läsnä, tiedättehän? Kelit hellivät, tunnelma oli leppoisa, Videovalvontaa oli kova ja toisaalta Vastavirta-jatkojen skweee-battle odotetun tasoinen. Siispä tällä kertaa muutama sananen vain keskiviikkoisesta.

En tiedä, ketkä avasivat iltaa Saurukselle, mutta lavalle parivaljakko saapui heilumaan peräti toista tuntia myöhässä. Illan avaajan taso oli niin heikko, että lähinnä fiilis katosi, vaikka lämmittelijöiden tehtävänä on käsitykseni mukaan ollut juuri päinvastaisen tunnelman luominen. Sitä seurannut Sauruskaan ei ollut iskukunnossa, ja biisivalinnat olivat huonoja. Kenen huono idea lieneekään ollut tuupata esiintyjät MattiP:n kanssa kiertueelle?

Pentikäisen Matti oli ihan eri maata edeltäjiensä kanssa, vaikka suuhun jäikin maku, että parempaakin olisi voinut vaatia. Listalla oli kuitenkin sopivassa suhteessa MattiP:n sylkyä kuin rauhallisempaa pöydän takaa taiteiltua Teethiä. (Tietämättömille tiedoksi, että kyseessä on siis yksi ja sama mies.) Keväällä MattiP-nimellä julkaistulta Save the Kingiltä pärähti parhaimmat kappaleet, mutta oma suosikkini KING ei toiminut niin hyvin kuin Ceebrolisticsin esittämänä Jyrockissa. Mitään erityistä kohokohtaa ei siis mieleeni jäänyt, mutta esitys oli rakennettu sopivalle rauhallisen ja energisen tasapainoilulle, ja illasta jäi hyvä fiilis huonoista lämppäreistä huolimatta.----------------
Now playing: Cut Copy - Autobahn Music Box
via FoxyTunes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti