torstai 10. heinäkuuta 2008

Mad Caddies @ Tampereen Klubi 9.7.2008

Hahaa, kotona 'kildestä. Oli luultavasti elämäni paras viikko ja ainakin helposti paras Roskilde festival, jolla oon piipahtanut. Seuraavassa en kuitenkaan aio puhua siitä, koska pitää ehtiä vielä nukkumaankin ennen heräämistä. En ole vielä päättänyt, lähdenkö huomisen 11-tuntisen työpäiväni jälkeen suoraan Joensuuhun vai menenkö Helsingin kautta. Elämä heittelee, joten säästän valinnan suosiolla huomiselle.

Tänään kuitenkin käväsin ennakkoepäröinneistä huolimatta katsastamassa ennakkoon yhden tulevan viikonlopun Ilosaari-esiintyjistä. Odotuksia Mad Caddiesia kohtaan ei ollut - tai oikeastaan oli eivätkä ne olleet positiivisia. Kävi ilmi, että saatan joskus olla vähän kaiketi käänteisoikeassakin.

Amerikkalaista menopasuunaa lämmitellyt suomi-ska-reggae-superryhmä The Capital Beat meni ohi kertoillessa terassilla seuralaiselleni tarinoita Tanskasta, mutta skänkkäiltyähän tuli jo mm. Jyrockissa, joten kiinnostusta lämppärille ei oikeastaan herunut. Meinasi mennä laiskuutta pääesiintyjäkin ohi, mutta raahauduin kuitenkin sisälle ennen ensimmäisen kappaleen loppumista. Tämä lienee viimeisen viikon ylitarjonnan aikaansaannosta, koska esimerkiksi sunnuntaina Roskildessa missasin mm. Hot Chipin vain siksi, että riippumatto tuntui mukavemmalta. (Vaan mitäs sitä katumaan, jos riippumatto oikeasti oli parempi vaihtoehto sillä hetkellä.)

Mad Caddies

Asiaan. Mad Caddiesin setistä valtaosa oli minulle vierasta. Vaikka aluksi suunnittelin katsovani keikan taaemmalta, löysin itseni kuitenkin hytkymästä eturivistä. Jottei liikaa bändipisteitä lähtisi Kaliforniaan, se oli todella vain hytkymistä tanssimisen sijaan. Vaan kuulostivatpa MySpacesta aiemmin kuunnellut kappaleet paremmilta livenä, meininki oli hyvä sekä lavalla että yleisössä, ja keikasta jäi enemmän mieleen potin räjäyttäneet bailubiisit kuin ne oikeasti huonot reggaemmat vedot. Saatan tsekata Ilosaaressakin. Over and out.

2 kommenttia:

  1. Aww, toivottavasti on bailubiisejä enempi suhteessa ollut kummiski, inhottavaa jos mukava tanssijalkavipatusfiilis pilataan tylsällä reggae-hissuilulla.. Turussa tsekkaan nää ite huomenna~

    VastaaPoista
  2. Olihan niistä enemmistö meneviä, mutta ois kyllä IMO voineet soittaa muutaman reggae-balladin vähemmän. Toivottavasti Turussa on hyvä meno!

    VastaaPoista