tiistai 9. lokakuuta 2007

There's a half-man - half-horse

Lähti tänään käsistä taas Klaxons-hommat, ku töissä lueskelin uusimman NME:n, jossa oli siis kansijuttu ko. bändistä. Päädyin taas selaamaan nettiä ja selvis mm. tämmöstä.

1. Tänä vuonna Roskildessa (MISSÄ SIIS OLIN) Klaxons feattas Peter Bjorn and Johnin keikalla Young Folksin aikana (JONKA SIIS MISSASIN). Jamie laulo ne gimmaosuudet ja Steff soitti marakassia ja James hengas kait muuten vaan. (Simonii ei näkyny.) Oliko sen arvosta olla samaan aikaan dokaamassa loungessa, oliko?

2.


Simon ja Lovefoxxx menee loppuvuodesta naimisiin :""--) Ne on mahdollisesti ihanin pariskunta ikinä. Come with me, come with me. We'll travel to infinity. I'll always be there for you my future love ja sitä rataa <3

3. Simian Mobile Disco on kait Tokiossa sillon ku niitten pitäs olla Dublinissa lämppäämässä sitä Klaxons-keikkaa, jolle oon menossa. Kiitti siitä. Tilalla XVECTORS :--(

Lopuks vielä Peter Bjorn and John: Young Folks feat. Klaxons @Roskilde07 -video, pari NewRave-rakkauskuvaa ja pari kuvaa mun rakkaasta.

Video:
Vuosituhannen rakkaustarina:


Meikän rakkaus:

Hävettää myöntää, mut tää oli mulla taustakuvana joskus??? :----D


Haha, pakko viel pistää tää. Four horsemen of 2012 1970's :-------D

Ja nyt pelottaa, kuinka pahasti lähtee Radiohead-hommat käsistä, ku päivä vaihtuu keskiviikoks. Siispä lupasin jo nyt olla keskiviikkona menemättä töihin. Ois parempi kai samantien siirtää ens viikkoon. (...mutta en voi tehdä sitä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti