torstai 23. elokuuta 2007

Dan Deacon @ Klubi

Siis ensinnäki, mitä vittua. Tänään oli niin mahtava ilta ettei sitä pysty ees pukeen sanoiks. Ei mitenkää. Siks taas luvassa kuvia, vaikkei nekään voi mitenkään millään tapaa välittää sitä fiilistä, joka Klubilla vallitsi.

Mut lähdetään eteneen kronologisesti. 1. Heräsin 06:59 suihkuun ja töihin. 2. Tulin töistä kotiin 17:59 3. Lähdin Ratinaan katsomaan elämäni ensimmäistä jalkapallo-ottelua (!) 18:26. Se päättyi iloisesti Suomen voittoon. (Vaikkei peli ollu kyllä parasta mahdollista + että ois ollu käyttöö kiikareille) 4. Punjab & vegesafkaa 5. Klubi: yksin hengailua, My Lovin' Martian, Dan Deacon, yksin hengailua

Viimeisestä ois niin paljon sanottavaa. 21:52 olin huolissani, sillä Pasi-Petterin piti aloittaa tasalta, ja paikalla oli lisäkseni ehkä yksi maksanut asiakas. Arviolta kymmenen henkeä kuitenkin ehti kaivautua esiin My Lovin' Martianiksi. Tässä viime päivinä Jaakko Eino Kalevia popittaneena jäbän materiaali kolahti lujaa, samanhenkistä minimalistista electroa kun oli. Mietiskelin, että jos pitäis nyt jotkut bailut järjestää, joihin kaipais musiikkia, palkkaisin Pasi-Petterin sinne esiintymään.

Mut se Dan vitun Deacon. Meikää hävetti niin paljon, ku Klubi oli lähes tyhjillään - mut turhaan. En oo ikinä nähnyt ihmistä, joka ottais yleisön haltuun tolla tavalla. En oo edes ikinä tavannut ketään noin hauskaa/ dadaistista/ mahtavaa/ parasta tyyppiä. Se, että keikkaa seuraamassa oli kolmisenkymmentä henkeä, toi lähinnä lisää mystisyyttä siihen tilanteeseen, joka oli muutenkin vitun outo. Lava ei ollut käytössä, artistit esiintyivät tanssilattialla. _Koko_ yleisö tiiviisti käskystä kerääntyneenä soittopöydän ympärille, riehumistanssia, huudatusta (Hell yes, helljejjjjejjejjej hoosi hoosi), yhteislaulua, _yhteisleikkejä_, oikeesti: mitä vittua. Turhaa edes yritän selittää, kun en edes mielessäni pysty käsittämään tota mahtavuutta. Bailasin vaa hikisenä läpi setin. Lähtisin niin Helsinkiin huomenna katsomaan uudestaan, jos olisi rahaa pääsylippuun. Ja jos ois sitä rahaa, maksaisin mitä vaan siitä pääsylipusta. Toi oli omalla sarallaan paras keikka, jonka oon ikinä nähnyt.



Uus Klubi


My Lovin' Martian


Dan Deacon


Dan Deacon - Trippy Green Skull


Sama jätkä


Se pisti koko yleisön leikkii tota leikkiä, jota harrastetaan vanhojen tansseis......


Enkä oikein ymmärrä, että mikä vitun jätkä, saa koko TAMPERELAISEN yleisön tollaseen touhuun mukaan


Kun letka oli kiertäny kerran pari läpi, oltiin jo eteisessä, ni jengi tyyty sit eteisbailaan.


Keskellä Dan, ympärillä Tampereen indie-kerma




Huh hu huhuhu huhu huhhh huh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti