maanantai 20. elokuuta 2007

Summer's gone

Nyt on sitte kesän viimeset festarit käytynä. Leikkasin sen kunniaks festarirannekkeet kädestä, niitä oli kuudelta festarilta. (Kävin kyl yhdeksällä...) Oli ihan kiva päätös tälle festarikesälle, vaikkakin fiilis oli ihan eri mitä muualla. Keski-ikä ~30 vuotta, kotimajoitus, ruokaa ravintolassa, aamusuihkut, puhtaat vaatteet, kulturellit ihmiset, jotka puhuvat keikan aikana vierustoverilleen aivan liian kovaan ääneen jne. Kaippa noi kaikki kaupunkifestarit on samaa.

Hyviä keikkoja kyllä. Perjantaina tuli missailtua pahasti kaikkea, ja loppupeleissä tsekkasin vaan CocoRosien. Oli aikasemmin ollu aika negatiiviset vibat bändistä, joten tuli positiivisena yllärinä. Soittivat vissiin paljon uutta matskua, ja lämpesinkin erityisesti niille vähäisille hip-hop-kaiuille. Otin kuviakin, mut niitä ei kannata pistää esille.

Toiset positiiviset yllärit oli !!! ja Jaakko Eino Kalevi. !!! veti kyllä ihan yli odotusten, paljonpaljonpaljon kovemmin kuin olisin uskonut, vaikka odotukset olivatkin jo valmiiksi korkealla. Jaakko Eino Kalevi sen sijaan oli täysin uusi tuttavuus. Ei odotuksia - törkeen kova. On näköjään Kickstarteillaki, bailut! Muista esiintyjistä jos sen verta että Jenny Wilson oli pettymys verrattuna viime vuoden Roskildeen, Cut Chemist vastas hyvin odotuksia, Katusea Soundsystem heitti niin törkeen huonon Destiny's Child remixin, että oli pakko lähteä muualle tupakalle - onneks kyl paikkasivat soittamalla täydellisen päätöksen festivaaleille ja niin pois päin.


Joona, Jokki, Veera ja meikä Labyrinthissa muutamilla - sillon ku ois pitäny olla kattomassa Tiefschwarzia ja Carl Craigia.
Suvilahden voimala elikkäs festarialue

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti