keskiviikko 11. huhtikuuta 2007

Nine inch nails @ Helsingin jäähalli

Oon riekaleina, hajalla, hakattu ja vammanen. Kädet täynnä sormenjälkimustelmia ja haavoja, selkäkin on jotenkin ihmeellisesti vääntyny. Jouduin eilen rankkaan tappeluun Helsingin jäähallilla. Puolisen tuntia sain takoa ja toisaalta ottaa iskuja vastaan. Mukana oli nyrkit, kynnet, hampaat, jalat ja ruuvi. Pyysin kavereitakin väliin, mutta eivät mokomat auttaneet, kiitti vaan. Painimiseksikin meni jossain välissä. Onnekseni humalaisen supervoimin riuhdoin itseni lopulta voittajaksi ja palkintona sain Nine inch nailsin kitaran (tai rungon vaan siis)! (Lahjotin kanssatappelijoille hihnan ja kielet, niin hyvä tappelu meinaan oli.)

Ite NIN oli upeempi taas ku odotin. Toiseen kertaan jo saa yllättyä saman bändin keikalla, mageeta. Visuaalisesti aika simppeli mutta helkkarin toimiva. Aika hittejä sieltä taas tuli, notta on kuultu ennenki livenä. Petyin myös vähäsen kun uudelta levyltä tuli laskujeni mukaan vaan kaks tsipaletta. Ois voinu tulla pari lisääkin, koska The Great Destroyer on yks tän vuoden parhaista biiseistä, vitun kuuma. Mutta vastinetta tuli rahoille, vaikka Ladytroniakaan en kattonu. Meni nimittäin vähän myöhäseks keikalle lähtö, kun booliteltiin Tatun ja <3,<3-Juhon kanssa Pasilassa. Jatkoille saatiin vielä Nora pelaan Unoo meidän kans.

Nyt on menny päivä pitkälti ottaessa selvää, mikä tuo kitara on. Se on Telecaster Deluxe joku, mut otappa ny selvää että onko Fender vai kopio, kun puuttuu kaula ja niskasta se metallilevy. Mikit on mustat Duncanit, mut en löytäny kyl ees mitään kopioo mis ois tommoset. Käsittääkseni Aaron North on myös aika DIY-jätkä, notta ois voinu tuunailla tota. Kuka hullu sitä Fendereitä toisaalta yleisöön heittelis, mutta kääntöpuolena: soittaisko NIN jollain paskakamoilla? Jaa-a, jos joku kitaranörtti lukee ni jos auttaisit mua? Edit: Sain jo apuu, kyl sen pitäis aito Fender olla \o/

Mun uus rakas <3 (aattelin ehkä rakennuttaa siitä soittokelposen) :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti