sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Viikko 15/2013: !!!, Daft Punk, Shine 2009, Queens of The Stone Age, Kurt Vile, Chelsea Light Moving, Townes Van Zandt

Tällä viikolla biisipoimintoihin pääsi paljon "pakollisia" vanhojen tuttujen bändien uusia sinkkuja, koska en ole juuri ehtinyt metsästää tuoreempia bändejä. Onneksi Jamppu heitti joukkoon omat hyvin jamppumaiset biisitärppinsä. Pahoittelen, ettei blogi ole päivittynyt kuin satunnaisesti ja sunnuntaisin. Syy siihen on kuitenkin blogiin liittyvä, ja musiikkiaiheisia tekstejä on tullut oikeasti kirjoitettua useita päivässä. Tämä vielä salaisuutena pidettävä projekti valmistunee tämän kuun aikana – tai ainakin vappuna on deadline. Viimeistään silloin lisää tästä.
Aurinkoista kevään alkua kaikille, Mira.

!!! - One Girl/One Boy
Jo kappaleen nimen perusteella voi odottaa tarttuvaa ja seksikästä kesäkaveribiisiä, johon jammailla auringon paistaessa – ja juuri siitä onkin kysymys !!!:n uudella sinkulla. Jotain tuntuu vielä uupuvan, mutta tunnelma on äärimmäisen svengaava, ja nostaa odotuksia tulevaa Thr!!!er-albumia kohtaan. Levy julkaistaan vappuaattona, juuri sopivasti kesäbiisimarkkinoille.
Paina play, jos olet ikävöinyt !!!:n funkkibassoa, groovaavia biisejä ja tanssittavaa meininkiä. (Mira)


Daft Punk - Get Lucky (feat. Pharrell Williams & Nile Rodgers) (TEASER)
...ja jos puhutaan seksikkyydestä, groovesta ja kesäbiisistä, olisi ollut väärin laittaa tämä ennen !!!:ä, sillä tämän jälkeen One Girl/One Boy olisi kuulostanut... noh, ei miltään – ja kyseessä on vain minuutin teaser! Apua! SEX OVERLOAD!
Paina play, jos PAINA NYT VAAN PLAY. En ole jaksanut riehua tulevasta Daft Punk -levystä yhtään, mutta sitten tämä tuli vastaan... enkä voi lopettaa kuuntelemista. Loop loop! (Mira)


Shine 2009 - Eurozone
Uusi Shine 2009 -biisi!
Paina play, jos tykkäsit duon debyytistä. Eurozonen kelluva äänimaailma koukuttaa ja tekee ehkä kaikista parhaan Shine 2009 -biisin tähän mennessä. Hyvä hyvä! (Mira)


Queens of the Stone Age - My God Is The Sun
Kuulostaa siltä, että tässä voi levollisin mielin odotella kesäkuun alussa julkaistavaa ...Like Clockwork-albumia.
Paina play, jos Queens of The Stone Agen hittibiisit ovat miellyttäneet korvaasi tähänkin asti. (Mira)


Kurt Vile - KV Crimes
Kurt Vilen uusi albumi on aivan jäätävän kova ja minun korvaani kalskahtaa ainakin tulevaisuuden klassikolta. Lyö laudalta jopa Vilen aiemmat viiden tähden mahtavuudet!
Paina play, jos pidät power popista, unisuudesta, kitaroista ja hyvistä riffeistä. (Jamppu)


Chelsea Light Moving - Burroughs
Tämä Thurston Mooren uusi mainio noise-bändi ei ole saanut juuri mitään huomiota Suomessa. Itse olen fiilistellyt levyä nyt hetken (kiitos Miran) ja odotan innolla Kuudennen Aistin keikkaa!
Paina play, jos pidät raffista noisesta, Sonic Youthista, Thurstonista ja Nykistä. (Jamppu)

Townes Van Zandt - Colorado Girl
Olen viime aikoina palannut kuuntelemaan vanhoja folk- ja countrysuosikkejani. Erityisesti on tullut fiilisteltyä renttuamericanan mestaria Townes Van Zandtia.
Paina play, jos pidät kauniista biiseistä, melankoliasta, texmex-viboista, pitkistä roadtripeista ja aavikoista. (Jamppu)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti