perjantai 23. huhtikuuta 2010

Disco Ensemble: Protector

Uutta Disco Ensembleä jaossa! Mp3-latauksia harvemmin uskallan pistää, koska Blogger on ilman varoituksia poistanut muutamia kirjoituksia minulta, ja aiemmin tänä vuonna kokonaisia mp3-blogeja, mutta tämän kappaleen levittämiseen lupa löytyy.


Protector on siis toinen sinkku 26.5. julkaistavalta neljänneltä  The Island of Disco Ensemble -albumilta. Se on rauhallisempi verrattuna ensimmäiseen White Flag for Peace lohkaisuun, mutta ei balladeimmasta päästä kuitenkaan. Molemmat aiheuttivat aluksi pettyneen tässäkö se nyt oli -reaktion, mutta pakko myöntää, että kumpikin sinkku on kasvanut mainioksi maistiaiseksi - Protector hieman nopeammin kuin edeltäjänsä. Parhaimmaksi uudeksi DE-kappaleeksi on kuitenkin osoittautunut White Flag for Peacen b-puoli Get Some Sleep.

Kun puhutaan uudesta Disco Ensemblestä, on pakko myös kehaista tämän vuoden promootiota. Disco Ensemblen keskiviikkoisin julkaistava videopäiväkirja on ollut laadukasta ja kiinnostavaa katseltavaa. Uusimmasta jaksosta löytyy Fuck You Volcano -niminen biisi, joka on omistettu Eyjafjallajökullin tulivuorelle. Myös tiistaisin klo 15-16 järjestettävä Twitter-kisa on mahtava. Mäkin voitin sieltä signeeratun seiskatuumasen ja muuta sälää. Lisäksi bändi on saanut fanit tekemään White Flag for Peace -soitteluvideoita YouTubeen, maalailemaan uutta levyn kantta satunnaisiin paikkoihin jne. Keep up the good work!

MP3: Disco Ensemble - Protector (Mediafire) (Megaupload)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti