torstai 22. huhtikuuta 2010

Day 02 - Your least favorite song

Kulutin tunteja miettimällä inhokkikappalettani (inhokki on muuten yksi inhokkisanoistani), eikä sellaistakaan tunnu löytyvän yhtä oikeaa. On bändejä, joita en voi sietää, mutta yhtä tiettyä kauheinta kappaletta ei vain ole. Niinpä ymmärrän kysymyksen vähinten lempparina, jota sitäkin sain miettiä pitkään.Voittajaksi selvityi Kaiser Chiefsin b-puoli debyyttilevyn Employmentin ajoilta. Kaiser Chiefs oli noihin aikoihin yksi ehdoton lempibändi, ja Think About You (And I Like It) heidän parhaimpia biisejänsä. Vuonna 2006 saatoin kuunnella tätä rallia tunteja putkeen, mutta nyt en oikein ymmärrä, mikä siinä on viehättänyt - tai Kaiser Chiefsissä ylipäätään. Ei sillä, ensimmäinen levy on edelleen ihan hyvä, mutta huomioidessa silloisen fanituksen määrän, saattoi touhu mennä överiksi.

2 kommenttia:

  1. Niin, inhokkikappaleen löytäminen on vaikeaa. En minä kaikista biiseistä pidä, mutta myönnän kyllä että jotkut inhokkikappaleistani ovat ovelasti sävellettyjä tai että laulaja on hyvä omalla alallaan. Asioita voi katsoa niin monella tavalla.

    VastaaPoista
  2. Niinpä. Musiikkia tulee muutenkin tarkasteltua niin monesta eri näkökulmasta, että on vaikea suoranaisesti vihata mitään. Niistä sietämättömimmistäkin kappaleista on helppo löytää syyt, miksi monet muut pitävät niistä jne.

    VastaaPoista