maanantai 2. marraskuuta 2009

Hockey

Olen törmännyt tähän indie rock -poppooseen viimeisen kuukauden aikana niin monessa eri paikassa, että uutiset ovat varmasti jo monelle vanhoja, mutta en voi jättää ennakkotarinoimatta tästä ennen ensi viikkoa.

Silloin siis hyppään lentokoneeseen suuntanani Milano ja muutamat keikat. Alunperin minut innoittivat matkaan 40 euron hintaiset edestakaiset lennot, White Lies, Grizzly Bear ja Wilco, mutta mitä pidemmälle viikot ovat vierineet, sitä enemmän viiden päivän aikatauluun on ahdettu lisää tekemistä, uusimpina lisäyksinä Darker My Love ja Hockey. (Tarjontaa löytyisi vielä Chumbawambasta Skunk Anansieen, Green Daysta 30 Seconds to Marsiin sekä The Twilight Sadista Starkeyyn, mutta aika, kiinnostus ja aika eivät riitä kaikkeen.) Nyt mennään jo vähän sivuraiteille, mutta päivä lähtöni jälkeen mestoilla olisi myös uusin ihastukseni, Bombay Bicycle Club, höh!


Photo: Pete Murray

Otetaas suunta takaisin kohti otsikkoa. Hockey on siis ilmeisen paljon viime aikoina puhuttanut neljän nuoren jenkkimiehen tyylitietoinen indie rock -ryhmä, joka yhdistelee musiikkiinsa elektronisia vaikutteita ja groovaavaa menoa. Ei kuulosta järin omaperäiseltä? Sitä Hockey ei olekaan. Dancepunk-rytmit yhdistettynä funkkibassoon, groove-kitaroihin ja huuliharppuiluun tosin toimivat välillä ilahduttavan hyvin, vaikka melodiat ovatkin yksinkertaisia ja biisit kohtuullisen tylsiä. Siltikin, en tuomitse bändiä, sillä voihan joskus iskeä mieliteko kuunnella samaa tuttua uudessa paketissa. Peruskivaa menoa, ja -jokseenkin negatiivisista sanoistani huolimatta- luulen silti viiden euron hintaisten keikkalippujen olevan alakanttiin arvioitu. Sittenhän se bändin lopullinen potentiaali nähdään.

Hockey @
Spotify: Hockey
MySpace: http://www.myspace.com/hockey

5 kommenttia:

 1. kiva bändi! :--) tulee jotenki iha sellanen rento kesäfiilis noist biiseistä. oon muuten lukenu tätä blogii jo jonku puol vuotta ainaski ja täytyy sanoo et oon löytäny monii kivoi uusii bändejä ja biisejä tätä kautta! :D mut oon huomannu täällä myös sellasii bändejä joita tiiän jo entuudestaa! :--) eli joo hyvällä asialla oot heheh :D ainii ja muute miten tonne spotify:iin vois liittyy suht nopeesti (annoin jo sinne mun sähköpostiosotteen mut eipä oo vielä kutsua kuulunu ;O)...

  VastaaPoista
 2. Kiva jos tykkäät :--) Hei pistäppä tähän vaikka jatkoks sun mailis, koska mun pitäis saada pari Spotify-kutsua tän päivän aikana. Veikkaan et muuten saat venailla ikuisuuden...

  VastaaPoista
 3. Ai no great! :--) Tässä: reetttta(ät)hotmail.com.

  VastaaPoista
 4. Oho hups säädin vähäsen äsken, oikea on: reettta@hotmail.com :--D

  VastaaPoista
 5. Nonii, nyt on kutsu lähetetty!

  VastaaPoista