maanantai 26. lokakuuta 2009

Melt! 2010

Melt!

Tänään sähköpostiini pamahti uutisia Melt!-festivaaliin liittyen. Ennakkolippujen myynti alennettuun hintaan alkaa marraskuun alussa ja päättyy vuoden lopussa - tai silloin kuin 2000 kappaleeseen rajoitetut ennakkoliput loppuvat. Hinnat luultavasti nousevat näilläkin festareilla, mutta ennakkoliput ovat edelleen halvat ja halvemmat kuin viime vuoden normaalihintaiset liput. Leirintä - ja pysäköintimaksut sisältävä kolmenpäivän lippu kustantaa veroineen 94 euroa.

Röyksopp

Kesällä hehkutin festivaalia täällä ja muualla. Uskon Saksassa sijaitsevan Melt!in olevan edelleen Euroopan (maailman?) paras festivaali. Viime vuonna kävijöitä oli vähemmän kuin Ilosaaressa,  mutta line-up oli parempi kuin kaikilla Suomen festareilla yhteensä: Oasis, Bloc Party, Kasabian, Röyksopp, Travis, Aphex Twin, Klaxons, Animal Collective, Phoenix, Crystal Castles, Gossip, Simian Mobile Disco, The Dodos, The Whitest Boy Alive, Skream & Benga, Passion Pit, Miike Snow, La Roux, Fever Ray, Diplo ja kymmenet muut. Pieniä informaatiokulun ongelmia lukuunottamatta festivaali oli täydellisesti järjestetty ja yleisökin oli epäitsekästä ja iloista. Vanhaan kaivokseen pystytetty festivaalialue oli vaikuttavin näkemäni. Suurin miinus lienee se, että samaan aikaan järjestettävä Ilosaarirock on missattava Suomen päässä.

Oasis
Oasis

Omiin suunnitelmiin kuuluu ostaa lippu heti kun mahdollista. Viime vuonna loppuunmyyty festivaali on hinta-/laatusuhteeltaan käsittämätön. Lisätietoa Melt! 2010 -ennakkolipun myynnistä täällä.

Becksss
PROST!

2 kommenttia:

  1. Moikka!

    Ajattelin vain sanoa, että musiikkimakusi on loistava, olen löytänyt näiltä listoilta monia hyviä uusia tuttavuuksia! :)

    T. Toinen tamperelainen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja hyvä että on löytynyt kiinnostavia juttuja! :-)

    VastaaPoista