keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Katusea

En ajatellut lainkaan kirjoittaa aiheesta Ceebrolistics / Katusea, mutta muutaman viimeisen viikon aikana kollektiivi on tunkeutunut hyvin vahvasti esille joka tilanteessa, joten on kai pakko puuttua asiaan. Alle kaksi viikkoa sitten Klubilla piipahti rrkk / RoopeK, ja viime viikonloppuna Out of Juicessa tanssitti MattiP/Teeth, joten live-edustus Tampereellakin on ollut jyrkässä nousussa.


Ensimmäinen huomio
Viimeinenkin kolmasosa aktivoituu jälleen, kun Michael Black Electro (Pijall/Hysä/Janne Hyttinen) pistää ilmoille julkaisua. Fullsteam Records julkaisee Stripped Anatomy of Michael Black Electro -nimisen paketin 11.3.2009 cd:nä, nettijulkaisuna sekä tuplavinyylin ja mp3-tiedostojen yhteispakettina. Myös omakustannekasetteja lähtee liikkeelle. Taustat on toteutettu MBE:n ja RoopeK:n (=Srkkpjt) yhteistyönä, ja levyn on tuottanut RoopeK. Levynjulkkarit järjestetään Helsingissä Kuudennella linjalla 14.3.2009. Tampereella herra vierailee 27.3. Syvällä pelissä -freestyle pippaloissa.

Toinen huomio
Ceebrolistics-liveä on tiedossa ja pitkästä aikaa vieläpä pääesiintyjänä. 13.2. pärähtää Turun Klubilla, 7.3. Tampereella ja 28.3. Vaasassa. Jotain keikkaraporttia luvassa, koska olen paikalla ainakin kahdessa ensimmäisessä.

Kolmas huomio
Ceebrojen MySpacessa Ohine Remix

Ps. Oikeasti se mun synttärilahja itselleni oli tällainen:
Chemical Records<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti