keskiviikko 21. tammikuuta 2009

David Sandström Overdrive & Kiki Pau @ Turun Klubi 14.1.2009

En liiemmin odottanut keikalta ihmeitä, eikä se niitä tarjoillutkaan.

Kiki Pau

Kiki Pau oli totutun tasainen. Uusia biisejä settiin sisältyi muistaakseni kolme, ja ne oli viety debyyttiin nähden entistä surffimpaan suuntaan. Energisyystasoltaan keikka sijoittui tällä kertaa kahden edellisen näkemäni show'n väliin, mikä oli positiivista. Turhaa kohkausta ei siis ollut, mutta basisti oli edelleen symppis. "Oho, en oo koskaan soittanut noin hyvin." :--)

Symppiksempi oli kuitenkin David Sandström, joka tarinoi haaveilleensa vuosia Suomen keikoista. Harva bändi tuskin asettaa tavoitteekseen Suomen kiertueen maailmanvalloituksen sijaan...? Rumpali Oskar'kin kunnostautui rupattelemalla suomenkielellä ja muutenkin tunnelma oli hyvin olohuonemainen.

David Sandström Overdrive

Kappaleet toimivat Klubilla paremmin kuin levyllä. Livenä David Sandströmin chriscornellmaiset laulumaneerit eivät lähteneet käsistä. Vaikkei soundit varsinaisesti huonot olleetkaan, räkäisemmät vibat sopivat vaihtoehtobiiseihin paremmin kuin puhtaat studiosoundit.

Keikan jälkeen olin entistä varmempi, että yhtyeen esittämä Lisa Lisa on cover-biisi, mutta levyn kansilehtinen väittää toista. Voisiko joku virkistää muistiani ja kuunnella kappaleen MySpacesta, ja kertoa sitten kenen luona on biisivarkaissa käyty? Jonkun ysäriartistin?

David Sandström Overdrive @ MySpace
Kiki Pau @ MySpace

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti