tiistai 8. huhtikuuta 2008

Hokkuspokkus

No perkeles, kaippa sitä on pakko kommentoida jotenkin näitä musiikkimaailman tapahtumia, viimeistään nyt, kun Qstock eilen julkisti pääesiintyjäkseen Manic Street Preachersin. Minut selätti jo pelkästään se, että Manicsit tulevat tällä kiertueellaan Suomeen, mutta että Ouluun?! Ja Jay-Z Poriin Kirjurinluodolle? Sinne mies kieltämättä parhaiten sopii, mutta olisin odottanut RMJ:n sijasta kiinnitystä Pori Jazzeille :-D Aikaisemmista Suomen festarikiinnityksistä leuka on tipahtanut Provinssin Foo Fightersille sekä Ilosaaren Commonille & Venetian Snaresille. Big up! Vielä kun Jurassic Rock taikoo esiintyjäkaartiinsa jonkun RATM:in tai The Mars Voltan niin ei voi kuin ihmetellä ja ihastella tätä ison maailman meininkiä.

Tämän viikon yllättäjäksi haluaisin kuitenkin nostaa Manicsienkin ohi gangsta rapin. Kunnon väkivaltaräppiä ei tietääkseni ole ulkomailta käyty turhan usein täällä edustamassa (korjatkaa jos olen väärässä), joten eilen Virgin Oiliin kiinnitetty Necro hämmästytti. Tänään jouduin kirjaimellisesti hieromaan silmiä, kun Nosturiin varmistettiin Three 6 Mafia (tunnettu myös nimillä Triple Six Mafia ja Backyard Posse). Perkele, kun joutuis joka viikonloppu ravaamaan siellä Etelä-Suomessa.

Sen sijaan Coldplayn tai James Bluntin korkeat sijoitukset unettavimman musiikin tutkimuksessa eivät tulleet yllätyksenä :-D Meikäläinen ei kyllä kiukunpuuskissaan saisi ikinä nukutuksi edellä mainittujen musiikin tahtiin, hyi!

Necro - Virgin Oil Co., Helsinki, 2.5.2008, 20/25€
Three Six Mafia - Nosturi, Helsinki, 22.5.2008, 33/35€
Jay-Z - RMJ, Kirjurinluoto, Pori, 19.-21.6.2008, 48/75/95€
Manic Street Preachers - Qstock, Kuusisaari, Oulu, 25.-26.7.2008, Liput TBA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti