maanantai 28. huhtikuuta 2008

Justin Suomeen?!"Tämän hetken suosituin miesartisti Justin Timberlake konsertoi Suomessa mahdollisesti vuoden päästä kesällä. The Voicen musiikkiuutisten saamien tietojen mukaan Timberlake tulisi konsertoimaan Lahdessa vuonna 2009 järjestettävällä uudella festivaalilla."
-Voice.fi

Naurattaa oikein, kuinka tää huhu sattui hyvään saumaan. Eilen fiilistelin Yle 2:lta tullutta reilun kahden tunnin FutureSex/Loveshow -kiertueen livetaltiointia New Yorkista ties kuinka monetta kertaa. Päätin siinä katsellessani, että meikä matkustaa viimestään ens vuonna vaikka maailman ääriin tsekkaan Justinin jos ei muuten. En tiedä miksi viimevuotinen Tukholman keikka jäi väliin - luultavasti rahapulan takia. Säästyypähän aikaa ja rahaa, kun ei tarvitse ulkomaille lähteä, vaikka keikkaliput todennäköisesti ovatkin ihan vitun kalliit.

JT on luultavasti ainoa (tai jos ei niin ainakin lähestulkoon) megaluokan popstara, jonka todella haluan nähdä esiintyvän - hintaan mihin hyvänsä. Kyse ei ole pelkästään ulkomuodosta - päin vastoin, nautin enemmän herran musiikista. Justinin materiaali on kaikista asetetuista ennakkoluuloista huolimatta todella laadukasta ja vivahteikasta. Hei, se on melkein yhtä hyvää kuin Michael Jackson.

Ps. Sekin on ihan fantsuu, et MGMT tulee Tavastialle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti